det är så jag ser det.

Hej

Jag har haft en liten bloggtorka ett tag,  men nu ska jag göra ett tappert försök.


Det har hänt mycket, jag har sagt upp lägenheten och flyttar i hus snart, får nycklarna första mars eller före, skulle tippa på att jag får dom i början på nästa vecka. men då ska det målas & tapetseras sen flyttar vi in :)
Det kommer bli så otroligt skönt att slippa bo i lägenhet, och hundarna kommer må gott. Så fort snön försvinner och backen inte är stenhård längre, kommer jag sätta upp ett stängsel runt gården så att man kan ha ute hundarna utan att ha ögonen på dom varenda sekund. :)

det kommer bli underbart, jag har haft sömn problem för att jag längtat så mycket, jag har legat och funderat på tapeter och färger osv. och hur man ska möblera och vad man ska köpa för nya möbler. :) men nu har jag börjat lugna ner mig lite, men jag kör förbi huset minst en gång om dagen! Det är fint läge, i öjebyn men ändå utanför och ett stenkast till skogen med bra gångstigar och favvosandtaget! :)
men huset är stort, 107kvadrat men då är består typ halva övervåningen med snetak och det får man ju inte räkna som boyta. sen är är det ett stort inrett rum i källaren som säkert är på närmare 30kvadrat som inte heller är med räknat. så stort är det! och gården är perfekt.  det känns som att det inte kunde bli bättre just nu.

bmwn är såld och jag är billös. ershammar köpte den. egentligen hade jag inget behov att sälja den, men han tjatade så han fick ta den. jag behöver ju ändå en större  bil, för hundarnas skull. men nu har jag inte hittat nån, och david har också sålt sin bil så vi har ingen bil. det är galet! men jag ska nog hämta en imorgon, om den är nog fin :) har hunnit kolla på några men ingen har varit riktigt perfekt. eller en bil har jag faktiskt köpt, men den står hos mammi, jontsnippis gammel som har blivit ett lik, men det slutade med att jag fick den när den inte ens höll från kalix till råneå, :p

Nu ska jag och träna lydnad med min pojke izak (läs izor.)
Vi har kört igång ordentligt med lydnadsträningen nu, och det går super! jag är så stolt över honom. och fort har han lärt sig också.. han kan till och med gå lös när jag tränar med andra. och han kan så mycket, hur kan världens trögaste adhd hund bli så lugn och fin när vi tränar? :) känns som att han verkligen gillar det! och han har mognat, för några månader sen hade det varit omöjligt med lydnaden, men nu rullar det på!

Nu ska jag sticka för nu kommer min skjuts
lägger upp lite bilder..



-  
sothoran :)                 -   nästa vecka blire tatto!

hejhoppgummisnopp.

Man kan ju inte alltid vara snygg? :)






remember







fireworks

Love does not have to be fireworks, or butterflies. sometimes, love comes softly and slowly. love in its own time, invading your heart- it could be a stranger, or an extended hand. it all depends if you reach out for it.





youyouyou

I don't think people are meant to be by themselves. That's why if you actually find someone you care about, it's important to let go of the little things, even if you can't let go all the way. Because nothing sucks more then feeling all alone, no matter how many people are around you.



gull

då var bmwn trasig. fan att man alltid ska ha sån otur? :p
men det ordnar nog upp sig snart. tur man har en händig karl och massa händiga vänner :)
jag längtar tills jag får börja med middagen, men jag vet inte hur länge favvo jobbar idag. .
jag är vrååålhungrig!

hejsvejs.



If you never knew, baby now you know.

nu ska jag göra vad jag kan
jag ska riva mina murar
tills vi ser varann

Jag vet vem jag är
när jag är hos dig
jag vet vem jag är
när jag är hos dig


Only girl in the world



Want you to make me feel like I'm the only girl in the world
Like I'm the only one that you'll ever love
Like I'm the only one who knows your heart

i love you forever

"Love me or hate me, both are in my favors If you love me, I'll always be in your heart If you hate me, I'll always be in your mind."
- William Shakespeare


-




walk with me

Before you start to  judge me..Step into my shoes and walk the life I'm living and if you get as far as I am..just maybe you will see how strong I really am.

i miss you

i miss you this much everytime you leave


RSS 2.0