puss

Jag har haft en riktigt bra helg med mina nära och kära.
Lördag blev det utgång med massa vänner :)
hur kul som helst.

men idag fick jag ett besked, ska man skratta eller gråta?





KULJUL

Alltså gårdagen var hur bra som helst.
först var vi i luleå hos davids päron, åt en massa gott och öppnade klappar. sen for vi till mammi och åt en massa gott där också och sen öppnade klappar, sen var både jag och david så mätta så vi somnade på hennes soffa.
jag är då hur nöjd som helst med gårdagen.

puss

Jobb

Sitter på jobbet nu, börjar vara lite små hungrig också.
ska ta och äta något snart.
Igår kväll så for jag, david och ronny och umgicks med rebecca i luleå.
det blev kaffe och glass på donken sen körde vi runt lite i luleå. det var riktigt trevligt. blev en snabb visit bara sen for vi hem och sov.  :)
och imorgon ska jag hämta den andra rebecca så ska vi och julhandla det sista. som jag längtar efter henne!

känner att detta kommer bli en underbar juuuuuuuuul :)


karamell

nu ligger jag och min underbara hund izor i sängen och ska sova, men först ska jag slå på en film som heter red som david tipsade mig om. det blir mys. världens mysigaste hund, ramlösa blåbär & film. ♥
men jag borde sova, börjar ju jobba klockan 10 imorgon. det ska bli spännande åse om det blir nå folk som handlar kläder :)
Jag är lite nervös..

saknar dig min karamell! :)

menmen. nu måste jag krypa ner.
gunått!



nya drömmiiiiiiiiis


jag måste köpa det här huset, eller kyrkan :) så fett å bo där
bara punga fram med 425 000:- :)

me and my microphone


En tröttsam dag.

Idag är jag knäckt helt slut på något sätt.
Blev mycket jobb igår, först från 10 - 14 och sen från 17:00 - 01:00 och där slutade inte kvällen, då hade både jag och sofi hunnit få i oss några glas vin och vi snabbade oss iväg till kalles där jag hällde i mig två mjölk drinkar och min mage som inte är så förtjust i mjölk blev stor som ett hus. och jag var jättejättejätte full när våran skjuts kom, men vi han inte åka så långt så satt vi helt plötsligt i en annan bil och då fick vi skjuts till kanalgatan där jag yrade på, sen for jag och åkte lite bil med dannew och vi for och köpte en efterlängtad ramlösa blåbär. sen idag vaknade jag vid 11 och var helt jävla död. sov lite mer, sen steg jag upp och körde en repa med snabeldraken och moppen. efter det blev bakismat med sofi och jimmy och efter det har jag varit hos mor min och druckit kaffe.
och nu ligger jag här och latar mig. ska strax iväg och slutföra allt i klädaffären så att det är klart inför imorgon när vi öppnar. :)



♥♥♥♥♥ david jakobsson är det finaste som finns i denna förvridna värld.



det är min dröm

Vi begränsar allting vi säger och gör och anpassar allting omkring oss efter en linje som vi ritar ut. Våra handlingar är baserade på tankar, analyser och endast en gnutta känslor. Vi håller allting inom oss i olika grader och nivåer och till olika människor i vår närhet och långt ifrån.


Dagens lögn kan vara morgondagens sanning, allting beror på hur, när och till vem man blottar sig. Det finns ingenting som kan definiera rätt eller fel, precis som det inte finns en gemensam tolkning för orden; alltid, alla, aldrig, evigt. Alltid för mig kan vara ibland för dig. Alla för dig kan vara någon för mig och så vidare. Det beror bara på hur man ser det och när man ser det.


När vi befinner oss i en högkonjunktur av känslor och lycka så beskådar vi allting vi tycker om med förstoringsglas och allting vi tycker mindre om blir bara en liten bild i ögonvrån. Och när vi befinner oss i en lågkonjunktur av mindre känslor och lycka så beskådar vi allting vi tycker mindre om med förstoringsglas och allting vi egentligen tycker om, men inte riktigt tänker på, blir bara en liten bild i ögonvrån. Det är ungefär som att bestiga berg och vara medveten om fallet utan att låta det skrämma en. Jag läste någonstans för länge sedan någon som skrev;
"Om jag måste falla, må det vara från höga höjder." - Det är min dröm.

 

 


Hej Tomten!

jag hade lite att göra så jag snörde ihop en bild önske lista :)

vi kan kalla det dröm önske listan!

med huvudsaken är ju att det blir en bra jul som jag får tillbringa med mina nära och kära, då är jag nöjd :)

och en rolig grej är ju att min bästa och efterlängtade vän kommer hem i några dagar, så jag hoppas på att få spendera lite tid med henne.

-

just nu sitter jag i blommis.

jag jobbar till klockan två idag.

har nyss haft niklas och sandra här på kaffe, det var trevligt :)

nu ska jag äta en köttbullsmacka och dricka en kaffekopp till!


älskade hund!






down on me

sitter just nu i blommis och väntar på att lastbilen med kläderna ska komma :)
och jag tror seriöst jag får vänta ihjäl mig..
mamma och david har åkt iväg och hämtat massa bord och ska lämna borden i nya lokalen.
och när dom kommer tillbaka blir det massa tårta och det kommer bli så gott, jag verkar längtar tills jag får börja smaska..

snacka om att det snöar mycket, men jag tycker bara det är bra, men det hade gärna fått blåsa mindre för då skulle det vara riktigt skönt ute. jag som hade tänkt fota lite idag och åka in och framkalla på en gång, så att jag hade kunnat skicka några sista minuten julkort. men vädret sätter stopp för det idag, kanske imorgon..

Nu kom mamma  och david, och det blir tydligen att hämta mat från kifas innan vi äter tårta.
så jag sks ta och stänga ner datorn och bege mig till kiffe och hämta maten.

och ett stort grattis till min underbara karl som fyller 23 år idag ♥

och jag såg den undnerbaraste videon igår, jag måste lägga upp den så att ni får se.
och om ni nu har tänkt se den, så lova mig att ni ser hela videon! :)


pusstjing!



rubrik?

imorgon kommer över 2000 klädes plagg som mamma köpt, så imorgon ska vi sätta upp bord och fixa i lokalen och slutligen packa upp allt. och fixa provhyttar måste också göras.. men först ska jag typ välja mig ett gäng av jeansen, jag kommer typ ta alla jeans i min storlek.. underbaaaaaaart. vet inte riktigt när vi ska öppna, men det lär väl bli på fredag eller lördag.  och på lördag ska jag och sofi jobba med att servera o hålla undan på ett stort 40års kalas, det kommer bli hur kul som helst. jag verkligen längtar!


och hjärtis fyller åe imorgon.


puss

frusen till tusen

jag klagar nästan jämt om att jag fryser och att det är kallt ute,
men nu måste ni fan hålla med om att det är kallt?
men jag ska strax trotsa kylan och gå ut och kallstarta min iskalla bil och fara till stan och äta lunch med jesper.
sen vet jag inte vad som händer faktiskt.
jag har nog bestämt mig nu för att sälja bmwn, men jag har ingenaning om vad jag vill ha för bil så det blir väl att ha kvar den ett tag till.. sålde förresten båda mina volvosar förrförra veckan. skönt att bli av med dom. men jag hade velat fixa den gröna o köra med den. fast ändå inte, det var  bra att jag blev av med dom, och skööönt med extra pengar nu när det är juletid :)
nu ska jag ut med mina hundar och sen åka till stan. tjingbyedårå!

 


surfitta

Alltså mitt humör är ju upp och ner, och jag blir så less.
vafan kan man inte bara få vara lite glad?
eller jag är väl nästan alltid glad, har haft en väldigt bra helg med min underbara.
han är så fin o bra på alla sätt, och jag är så lycklig.
diva har varit hos pappa hela helgen, eller hos "morfar" och då har jag och isse passat på att sova hos david och det har verkligen varit hur mysigt som helst. sett bra filmer, och step up 3 är att rekomendera. och så har jag börjat om att se serien tusenbröder, har sett den tidigare och jag tycker den är så bra :)
inatt sover jag ensam hemma med mina två jyckar. det känns lite sugigt, för jag saknar mitt hjärta!
att man blir så van att ha någon så nära och sen när man är själv känns det jättejätte ensamt. det om något suger! fast det är ju inte fel att få sakna någon, OCH IDAG SAKNAR JAG DIG DAVID JAKOBSSON!



förra veckan när vi hade varit och kopplat in mitt xenon i bimmern så körde jag och hanna min bil och grabbarna körde davids bil, iaf när vi kör ut från garaget så hör jag och hanna på rix, mottagningen var lite usel när vi körde ut från garaget men det lät iaf som nån stönade så in i helvete på radion, helt sjukt. jag ville inte tro mina öron, men nog var det så. det var en jävla kärring som hade ringt in och stönat. alltså fan, jag blir liteee äcklad!
här är ni klippet iaf!





på torsdag kommer min underbara vän natalie hem, det blir underbart.
och på torsdag fyller även min andra halva tjugotre år. ♥

cry for you

förbaskade jävla skit dag.
idag är jag så jäkla besviken.

nu är jag iallafullafall i blommis.
har varit här i några timmar, men nu ska jag och izor fara till sabels och busa lite.
sen ska jag hem, slå på en film, krypa ner undertäcket o mysa med mina jyckar.
så kanske jag blir på lite bättre humör.
jag hatar att vara arg, det tar så mycket energi och det är mycket trevligare att vara glad.


nu skiter jag i hejn och sticker till snabels. have a nice dayyyy!




                                                                                                                               ♥ d.j





Hemma från Luleå

Då har man precis kommit hem från luleå, eller hemma är jag inte än men snart. är hos david och lämnar hans födelsedags present och jag tvingade han till och med att öppna den fast han inte fyller år förän om 10 dagar, men jag blir så sjukt jävla nyfiken och måste öppna paket när dom är inslagna, så jag började slita i hans paket när han inte ville öpnna så tillslut öppnade han det. och i paketet var det en parfym. en diesel only the brave tror jag den hette, luktar iaf sjukt gott :)

sen berättade jag vad jag hade köpt för skor, för jag har länge letat ett par varma skor som är bekväma att gå i när jag är ute med hundarna men jag har aldrig hittat några. så när david fick höra att jag köpt mig ett par snowjoggings med utvikbara broddar så fick han sig ett gott skratt.  det är så jävla 80 tal alltså :)
snör upp en bild på ett par, men om mina hade varit sådär läckra med kilklack å allt så hade jag varit riktigt nöjd :)

nu ska jag skjutsa david på gymmet och jag ska hem och gå ut och gå med hundarna!





mikrofon..

kommer in rullar hårt i stockholms terräng
det är titeln jag vill åt, jag är mikrofonkåt

sömnlös

Är i högvarv och kan inte sova, har sett filmen salt nyss.
men mina mysjyckar ligger brevid mig och snarkar för fulla muggar.
skönt att man har dom så att man slipper sova själv när hjärtat sover hemma..
imorgon hade jag tänkt åka till luleå och umgås med min kära vän rebecca. blir att fara dit före lunch någongång så att vi hinner luncha tillsammans. sen blir det väl lite julklappshandling också och hitta en födelsedags present till min andra hälft.

Har haft en bra helg och en nykter helg.
Fredag var det ju mormors begravning, nått som inte alls var så kul.
Men det var en underbar fin begravning och alla blomster dekorationer som min mamma gjort var helt gudomliga.
och minnes stunden var bra, vi fick oss då mer en ett skratt när vi pratade gamla minnen.
jag och kusin frida fick då en jäkla skratt attack när en farbror skulle berätta nått minne han hade med mormor, fast han fick aldrig fram nått om henne han pratade bara om puppor som blir det fjärilar. fast det var fint sagt det också, om vi tolkade han rätt så menade han att vi är i pupp-stadiet nu och min mormor har just blivit en fjäril. och det är ju helt klart vackert sagt :) om det nu var så han menade, han pratade då i typ 10 minuter. inte lätt å bli gammal och tappa minnet :/
underbart kul att träffa alla släktingar som man inte träffar allt för ofta, synd bara att det ska vara vid såna här tråkiga tillfällen..

och btw så har jag aldrig sett David i kostym o grejer, och han har nog fan aldrig varit så sjukt jäkla snygg heller! deni. jag önskar att jag hade en bild.. men jag snör upp en bild från minnes stunden på mina kussar.

sov gott folket!


dessan, viktor, therese, oskar, frida&ruben, nils och jag



vila i frid världens bästa mormor ♥

bejbisarrrrrrrrrrrr

bilder på hanarna :)









självkänsla

Ligger nerbäddad i hjärtis säng, eller nej. vi sover inte i hans säng och har inte gjort det på några nätter, vi har sovit på en madrass framför tvn. dock för att det varit för varmt för att sova på loftet.
men ikväll när vi kom hem så hade det gått en säkring, och han kan inte byta dom själv för dom är i nån annan del av den här byggnaden, och hyresvärden svarade inte. så vi hade bara ström i halva lägenheten. alltså typ tre lampor i fönstret. så det blev flytta hans dator till andra sidan av rummet :) tvn har vi inte orkat flytta.

köpte en glögg i blomis idag och for hem till mona och mattias och drack upp där, det blev dock bara en liten mugg till oss var då dom är rätt stor familj, så nästa gång får vi köpa med oss åtminstone två flaskor, helst tre! :)
behöver verkligen sova nu, jag ska ju upp och jobba imorgon. PÅ NY JOBBET DESSUTOM.
och inatt har jag sovit som en kratta, eller jag har sovit bra men vaknat hela tiden. har fått springa upp och pinkat 5 gånger, tur att man har lätt för att somna om. det är nått som trycker på min blåsa..

såg förresten att uffe, nakenhunden som jag och david hade på prov för typ 1½ år sen, är på blocket igen.
haha, han är så söt. :) http://www.blocket.se/vasterbotten/Nakenhund_soker_Nytt_hem_30920237.htm?ca=1_11&w=3

-

6 punkter som Höjer Din Självkänsla! :)

Självkänslan stärks när du..

  • Säger ifrån när något känns besvärligt eller fel
  • Känner efter vad du vill, och vad som känns rätt
  • Ser till att få en daglig dos av något som känns bra
  • Har överseende med dig själv, när du gör fel
  • Släpper inställningen om att du ska vara perfekt hela tiden
  • Värdesätter dig själv – både de bra och dåliga sidorna

RSS 2.0