du får mitt blodomlopp att cirkulera.

skulle du rädda mig undan dödsängelns bud om du hade chansen, sträcka ut din hand och omsluta min lilla hand i din stora. ta mig i din famn och krama min kropp levande. skulle du torka mina tårar? skulle du se mig i ögonen, ge mig livslust och säga att allt skulle bli bra? skulle du ge mig luft i lungorna och mark under fötterna? skulle du ge mig livet tillbaka eller skulle du inse att du kunde få mitt blodomlopp att cirkulera genom att bara finnas där..





skabblimpan o snygg diva.


dixy (en av divas valpar)


Fina Saki.
såg hachiko a dog story igår.
har sett filmen förr, men den är så bra :)

jag vill spy på alla världens idioter.




ljug lite till om du tycker att det känns bra.
tids nog så kommer det att slå tillbaka, och ingen tycker att dina ord är nått att ha.
det du pratar om, det är bara så du önskar att det var.
jag är så jävla förbannad på dina myter och ditt svek.
varför inte bara strunta i varandra, du tog väl allt som en lek.
två poäng för varje lögn och tio till den som sårar mest.
men vad du än tror så blir det jag som avgår med segrar flest.





__________________________________________________________________




en bra grej idag, NYA JEANS :)


trött o sliten..

hejhopp.
haft en riktigt bra helg faktiskt, men jag är trött och sliten idag. jobbigtjobbigt, men det var det nog värt ändå.

Kan dra en liten kort uppdatering ;)

Torsdag hämtade jag fällan från Kallax, han har fan varit bort hela sommaren känns det som, nä men halva iaf. så det var trevligt och träffa han igen. Vi drog direkt till Skeå och hämtade hans bil som har varit på verkstad.
Sen for vi till Matfesten och åt gott, och sen hem. Dock så blev vi taggade på fest så vi drog tillbaka till skeå under kvällen och var på matfestivalen. kulkul.

Fredag var det bakis livet som gällde, då drog jag, jesper och rickard till skeå och åt på matfestivalen, dom drack visserligen också. var bara där en stund, sen for vi hem och jag hade en lugn kväll.

Lördag blev det lite roadtripp med Jimmarn o Atlas, vi drog till frostkåge och tog en Burgare sen vidare till Skeå på Matfesten och käkade där också. Var där några timmar och strosade omkring. Trevligt. Vi var väl hemma vid nio, då blev det att jaga chaffis och vid elva åkte jag Therese och Ricky till Skeå för att dricka och ha lite kul. och kul hade vi verkligen. och jag gjorde såklart bort mig, som jävla vanligt.

Söndag var riktigt jävla slapp, husvisning med mamma och Jimmarn, sen goomiddag hos mam.  Sen en massa film och mys.



Nu ska jag ut och springa med min kära underbara izor.


hoho

 

Haha, diva ser ut som en seriefigur :)

puss


bästis jeppe och jag.


jag och pollyyy


jag och polly


-




Kamphundsdebatten i Sverige
har blossat upp igen efter det att Danmark lagt ett förslag på att förbjuda 13 stycken olika hundraser.
Människan har alltid haft ett behov av att skrämma upp sig med diverse påhitt. Långt tillbaka brände vi kvinnor på bål.
Nu verkar det vara kamphundarnas tur. De hundraser som råkar värst ut är i huvudsak American Staff Bullterier, Engelsk Staff terrier och Pit bull-blandningar.


Men att vara hundvän handlar inte bara om att ta hand om sin egen hund, utan också ta ett ansvar för hundens ställning i samhället i stort.
Jag tycker därför att vi ska arbeta för ett striktare urval av de människor man säljer en hund till. Att låtsas vara oförstående inför begreppet kamphund eller att säga att våra hundar inte är farligare än andra är enligt mig helt fel taktik och kan i längden bara öka människors irritation över dessa hundar och hundägare.


Alla vet väl på ett
ungefär vad en kamphund är? Alla som kan hund vet också att dessa hundar inte biter mer än vad andra hundar gör, men att när en hund med stora resurser vad gäller kamplust engagerar sig med sina käkar så kan skadorna bli förödande.
Med andra ord så måste seriösa uppfödare till denna typ av hund ta ett mycket större ansvar än vad de gör i dag.


Uppfödare och kamphundsfantaster säger ofta att "det är ett ägarproblem och inte ett hundproblem".
Det är jag den första att hålla med om, men var kommer dessa hundar ifrån om inte från en uppfödare? Tyvärr är det ju så att många uppfödare ser sin hobby också som en ekonomisk tillgång. Uppfödarna måste bli rakare mot köparna och informera om vad hundarna är kapabla till.
Kamphundar är inte i normalfallet mer aggressiva än andra. Precis som begreppet kamphund också avslöjar ska dessa hundar arbeta uteslutande med hjälp och driv av sin kamplust. Kamplust kan enklast beskrivas med hundens lust att engagera sig med sin kropp, muskler och käkar och visa uthållighet. Det gör kamphunden så genomtrevlig som den ofta faktiskt är. Men det är också det som gör det hela mer problematisk.
En hund som visar sina tänder, reser ragg, morrar eller annat ger oss en förvarning om vad som komma skall och därför hinner den mest okunnige hundägaren eller vanliga människan reagera och agera mot en sådan hund innan olyckan är framme.


Hur skulle ett förbud se ut? Sätta upp raser på en "svart lista"? Hur gör man med blandraser då? Kanske kommer 25 procent i en så kallad kamphund från en ras som finns med på "svarta listan" medan resten av hunden är okej. Vad gör man med den hunden?
I så fall är det bättre att förbjuda blandrashundar i stället. Det är min starka övertygelse att just problemet med kamphundar till 99 procent handlar om blandraser - inte renrasiga hundar. Inte därför att blandraser är farligare än andra hundar - utan för att oseriösa hundägare har lättare att komma över en blandras.


Men min huvudpoäng med resonemanget är att visa varför ett förbud inte bara är dumt, utan också svårt att kontrollera och efterleva.
Nej, det bästa sättet att hindra att oskyldiga människor och djur skadas av kamphundarna är att uppfödarna och ägarna lever upp till det lagstadgade ansvaret som hundägare. Föreningslivet, som Svenska kennelklubben, kan också spela en viktig roll för att ge hundägarna träning och kunskap som krävs för att bli en bra matte eller husse åt en kamphund.


FREDRIK STEEN

hej åååågren..

Hejhopp.
I fredags umgicks jag med Tobbe, Sandra, Jesper och Rickard. Det blev liteee alkohol för mig och Sandra. Hände inte så mycket då, men tråkigt var det inte.
Men däremot igår blev det en hel del alkohol, jag gjorde slusch under dagen som jag hällde i mig under kvällen, åkte med Tobbe även då. Var till Finnliden en sväng sen var vi mest i stan och snurrade, det var ju kryssning. :)
jag blev riktigt full och hade riktigtriktigt kul. länge sen jag hade så kul.
Dansade som en tok till låten We not speak Americano. ;) jääävlat kung är den!
Sen var det nån galning som visade rumpan hela sundsgatan genom fönstret på Tobbes bil. Undrar om det var jag?
Ska nog ta och umgås med Tobbe och Sandra en sväng ikväll så jag får återuppliva mitt minne.. haha

Åh vad jag längtar efter min bästa rebecca, men snart ses vi :)


Här kommer låten iaf. ha det bra, puss och kram!




mina fina.


mina pojkar.




jag och min divis.


hurtbulle.

Då har man varit och sprungit med izor i ett sandtag i ca en timme. fan, snacka om att jag är död.
och han också, men det tog en stund.
var tidigare och gick med diva på fårön i skogen, riktigt mysigt. satte mig på en stor sten och pratade med rebecca i telefonen, och bollade mina tankar och funderingar. det är när tankarna tar över jag känner mig ledsen.
fast vissa saker måste man ju gå igenom, tur att tiden läker alla sår.






babyface? ;D haha typ 19år.





 

jag lever idag, drömmer om morgondagen och minns gårdagen.





hett


så jävla snyggt!
men djävulshorn i pannan hade väl passat bättre på mig? :)







ett, två, tre..

snart blir dom fler, mina stjärnbarn.

 


favvis


lyckorus

visst vet du att ditt leende tar andan ur mig, det kan lysa upp mitt mörker, det känns som att det är menat bara för mig, det ger mig lyckorus i alla lägen och det tar andan ur mig.

bildbomd












jag saknar er tjejer.



vi kan kalla det tur

Jag nämnde ju att vi skulle på bilbingo igår?
jag tyckte det var lite halvtråkigt och segt men ändå spännande.
iaf så var det sista brickan/bladet och då vinner Natalie 15000kr. Fattar ni femtontusenkronor? :) yeah
det var grymt. skitkul!
sen när vi åker hem blir det världens jävla spöregn, folk körde typ 50km/h efter e4an. jävulskt segt. men man såg nästan ingenting frammåt. vi plockade även upp en stackars liftare i regnet.
nu så jobbar jag, rätt lugnt idag faktiskt. och jag är så jääääääävla trött så de finns it. fan vad jobbigt.

nu ska jag kolla om det finns nå kul å beställa någonstans.











regn och rusk.

Hallåj.
Idag är det regn och rusk, och igår var det strålande sooool. gud så skönt det var.
jag och natalie var på roadtrip, hela 35mil han vi köra :)
jag har verkligen inte skrivit en rad på hur länge som helst i bloggen. och jag har egentligen hur mycket som helst att berätta.

Kan göra en liten snabb Update:

Jag har inte varit på någon större resa, som längst till sundsvall över dagen bara, Men nästa helg blir det nog sthlm med Natalie, vi ska på mässa och sen hälsa min äskade vän som jag saknar så mycket! :) och kanske hämta ett litet "liv". tss,

Midsommar spenderades i stugan där jag åt middag med mor, mfl. sen umgicks jag med amanda och rosviksgänget.
Midsommardagen var jag till Skelefteå på Campingen och drack lite med therese, fällan o david var chaffis. sen for vi till skeå travet där fällan vann på 5 lopp i rad och det blev en massa pengar, kan jag säga!
Jag har jobbat varenda helg i över en månad och david har jobbat minst 5 dagar i veckan och även vissa helger. men vi har då haft gott om pengar senaste tiden, men jag är lite avis på hans lön. jag vill också ha fetingfeting lön varenda månad!

Just nu jobbar jag, fast idag är jag bara i blomis. men då ringde dom från andra jobbet och ville att jag skulle jobba. men jag hade redan hunnit hit så jag vart tvungen tacka nej.
klockan 19 ikv ska tydligen jag och Natalie på Bilbingo. tokigt va? och jag ska nog och kolla på en bil också. men jag vet inte, jag kan ju inte byta igen? äähh, vi får se.

Atlas har gjort illa benet så det blir operation mest troligt. fan vad hemskt och tråkigt :/ men det blir nog bra.


Hejn inlägget blev tjollrigt som fan. men hoppas det duger.

puss och kram

RSS 2.0