uuuunderbara dag

kom just till blommis, har varit förbi hos jorma och nadia och visat nya jycken.
så han har fått leka med viper och tindra.

var till sundsvall i lördags hämtade ny jycken. fan vilken resa, så himla jobbigt å köra så långt. tur att min bil har ac iaf, annars hade vi nog avlidit på vägen dit..

snart ska jag och bror till sunderbysjukhus.
så få se vad dom säger hur det ser ut nu en vecka efter operationen. med tankte på komplikationerna. men det känns så bra, så säkert. tror jag ska gå till ica och köpa grädde och jordgubbar nu.


lägger in några bilder på finingen :)

  
  




pissigt

snart jobb, sista helgen innan operation och sen sjukskrivning typ 6 veckor? fan vad pissigt!
nä, nu ska jag ta och bege mig iväg med hundarna och sen till jobbet.


puss



underbara dagar

vaknade tidigt som tusan idag, eller rättare sagt klockan 6. men jag klagar inte, det är go väder ute och jag har hunnit vara ute med hundarna ett bra tag. och snart ska jag bege mig mot tandläkaren.
kanske blir det att ta sig ett dopp senare idag om det är lika varmt som igår? ;)
har förresten köpt ny bil äntligen, har ju varit billös sen i februari. så förra veckan köpte jag mig en fyrhjulsdriven passat, har ingen bild på den men kan lägga upp en länk på blocket annonsen.. så kommer det nån bild senare kanske. http://www.blocket.se/pitea/Passat_VR5_syncro_27017772.htm?ca=1_11&w=0
har dock monterat bort x-tra ljusen och tonat den. riktigt härlig bil å köra, det känns verkligen som en nyare bil. hade dock tänkt köpa tillbaka gammelgoffen som kanske redan många vet? men var och tittade på den, men den var rätt förfallen nu, mycket fix innan besiktning. och det känns så jävla skönt att för en gångs skull köpa en besiktad bil, slippa hålla på att mixtra innan man har en körklar bil. med passaten är det bara Tuta å Köra!
Näe, nu ska jag nog ta och bege mig. skriver kanske mer senare. kramhej


RSS 2.0