irriterad

Nu ska jag ta med mina två jyckar, och fara ut till skogs i blåsis och rasta dom. sen ska vi och titta på ett hus, som jag tror hundarna kommer gilla, lika mycket som jag gillar det. det skulle vara så perfekt för oss! :)
har varit till luleå på morgonen och hämtat fällan från flyget, vi for och tog en lunch på paltis, var länge sen jag åt där. gott med palt :) ikväll blir det lugna puckar.

ha en bra dag. puss o kram

sömnis

sömn.nu


hittade den snyggaste, jag måste ha den.
ge mig! *flirtflirt*


Bakus-smällus

idag lider jag av influensan baku´s smällus. ingen höjdare, har varit sängliggandes halva dagen, nu har jag precis fått i mig lite mat och ska försöka sussa på en stund.
det var riktigt trevligt igår iaf, vi var hos jimmy och drack. det var jag, sofi och jimmysarna där, sen kom tobbe och sandra och lite senare kom även henke och amanda. då blev det stan och glida impala, sen max och sen barka det lite för vissa, inte för mig dock. kul kväll ändå. jag är så glad över allt jag har, finaste vännerna och en hemlig karl :)
izor har nå galet med magen idag, det luktar död elefant när han släpper sig. och hundskrället gör ju inte annat än att släppa sig just nu. hela lägenheten är förgiftad, och jag vill spy.  men han är ändå världens finaste ♥

godnatt sötnosar!




jag ska bli med hund igen :)
det kommer flytta in en liten agda bebis hos mig.

-

jag kan inte sluta tänka på dig.
jag är påverkad av nån slags tid.
måste skynda mig.
tiden måste räcka till.
men jag är så jävla lyckig att jag känt dig andas,
känt dina hjärtslag mot min hand.
ibland undrar jag om du tänker på mig,
och om du känner min närvaro, som jag känner din.

du kan skriva ditt namn över hela min kropp.
låt dig förevigas i bläck mot orörd hud.


och kanske vill jag blunda inför det som komma skall,
det jag fruktar allra mest.
att falla igen, falla lika hårt som jag alltid gör.
det gör ont att falla till marken utan förvarning.
och jag är ömtålig och liten nu.

det slår sönder mig

Det är så mycket som jag ännu inte förstår, men jag är inte ensam om den saken kan jag ana? Jag vill kunna säga allt till dig på en gång, men samtidigt vill jag inte kläcka ur mig någonting alls. Jag vill inte ha det som det är nu, men ändå vill jag ha det så. Jag förstår mig inte på mig själv just nu.

du är söt & jag tycker om dig!


håll om mig och säg att du behöver mig, precis så lika mycket som jag behöver dig. för ja, jag behöver dig. säg till mig att det kommer gå fort och att vi snart får vara tillbaka i varandras armar igen.

jag vill göra ett plakat med känslor, så att du kan se mig på riktigt, från långt håll.
jag vill visa dig hur jag känner och längtar efter dig när du inte är mig nära.



mitt hjärta slår, det slår för dig, slår nästan sönder mig. och jag undrar, finns det någonting där bakom dina vackra ord.
svart på vitt, kakel och kokain, ibumetin (du är så fin).

två bilder :)

rebbis är  sötast.
tack för ikväll.





Grym

Grym musikvideo. :)



sömn, vad är det?

Usch, jag kan inte sova.
jag håller seriöst på att hosta ihjäl mig. har ruggigt tungt att andas när jag blir såhär förkyld. usch, fyy och blä!
har inte så himla mycket att skriva, ska sätta igång och tvätta o städa på några timmar. sen tänkte jag göra en paj, kanske hallonpaj och ta med till blommis och bjuda mamma och elinore :)

jävligt tråkigt inlägg. jag har egentligen ingenting att skriva om.
Vad vill egentligen folk läsa om?
när jag skriver om saker som händer i mitt liv, vilket inte är så mycket.
eller om mina hundar?
kanske om dom nya kläderna jag shoppat?
eller vill folket läsa om kärlek?
säg mig vad ni vill läsa om.


när längtan blir för stor att hantera och det enda jag kan tänka på är dig. och kanske jag inte ska hålla i dig allt för hårt. allt påminner mig om dig och jag har verkligen försökt att blunda för det. men verkligheten kan man inte blunda för och jag tror aldrig att jag kan bli blind inför dig.

ta tag i mig och berätta hur livet leker, hur jag ska kunna le och älska som aldrig förr. lär mig att leva. kanske allt endast är små impulser som får mig att fortsätta. och jag tror att du är den enda som kan få mig hel igen, som kan visa mig hur man gör.  på riktigt.


varje gång jag tänker på dig vill jag bara komma närmare dig än någon annan, jag vill vara så nära att du inte kan andas. när jag ser människor gå i staden, tillsammans, tänker jag på dig. jag vill hålla dig på samma sätt som dem som älskar. och ibland kryper känslorna närmre än någonsin, ångest för att jag är den jag är och för att du inte finns vid min sida. ångest för att jag är ensam och lever i denna förvridna värld.

utan dig.


men mupp :)


fina gorbyn ;>

tupp

wäääj, jag har åkt longboard idag. för första gången i mitt tjugoettåriga liv. grymt!
jag måste nog köpa mig en tror jag.
ville bara skriva det, orkar verkligen inte skriva nå mer nu. jag behöver min sömn nununu!


(rebecca: jag vet att du kommer dö när du läser detta)
inatt sover jag hemma, i min säng. och alldeles själv. eller jag har ju mina doggisar.
jag vill sova i hönshuset med min tupp.
men imorgon sover jag nog i hönshuset. myyyys


-


du är så spännande, ditt sätt att prata. jag kan se dina läppar forma fram skämten som vi skrattar ikapp till, som värmer mitt hjärta så att hela min dag blir lätt och inget kan få mig att tappa glädjen du ger. dina ord etsar sig fast och finns med mig i veckor. du vet precis hur du ska få mig att skratta för du är precis likadan som jag.
och allt jag kan tänka på är hur jag vill åla mig över ditt bröst, kyssa din mun och älska dig till pulsen av mitt hjärta.

RSS 2.0