hejhopp

hej allihopa.

jag var och släppte izor förut och då kom det en bil körandes som izor sprang fram till, och bilen bara fortsatte köra och körde typ åt ett håll och sen vände han snabbt och körde på izor. och for därifrån. VADFAN ÄR DET FÖR JÄVEL SOM KÖR PÅ EN HUND OCH BARA FAR? :( usch och blä vad ledsen/arg jag blev och är fortfarande!
nä, nu ska jag styra upp nå. blir nog grillning med massa folk ikväll, men först jävre å hämta jimpan.

puss

tjugosjunde april tvåtusentio

Hejhopp.
Har inte kunnat skriva på några dagar, har verkligen haft fullt upp med jobb.
men idag så fick jag ledigt, ändå skönt med en ledig dag i veckan, annars blir de jobb 6 dagar i veckan. och det kan ju vara lite halv jobbig ändå, men kul när pengarna kommer. :)
i lördags blev det tjej fest, det var jag, sofi, maria, therese och ida. vi satt hemma hos therese och drack lite, sen for vi runt och snurrade med ida i stan och sen blev det kalles. var faktiskt riktigt trevligt å bara umgås med tjejer, och sitta och prata strunt. slutade dock jobba nio, och innan jag hade varit ut med hundarna, duschat, sminkat mig å sånt så var klockan efter tio, så det blev ganska sent innan vi började dricka, men tiden räckte till och jag han då bli onykter innan vi for ut.
fredag gjorde vi då inte så mycket, jag jobbade till nio och var aptrött sen, men det blev då en sväng till stan och skjutsa lite folk.. skönt när det börjar vara sommar och att de börjar komma ut lite bilar i stan på helgerna, det gillas :)
nu ska jag nog ta och slå på en film och försöka sova. jobb imorgon, börjar klockan 13. men tänkte hinna med att göra lite grejs från morgonen. nattinatti.

lite fynd..

Måste lägga in två bilder på två klänningar jag har fyndat :)
plus att jag lovade att visa rebecca min klänning för två kronor. haha ;>
tradera är braaaaau!!



Klänningen för två kronor! :)




och davids fina golf!


fullspeckad vecka..

Hejhopp.
Den här veckan har och kommer att vara väldigt fullspeckad.
Har åkt på dubbla jobb, känns som att jag skulle behöva dela på mig om det hade gått. Men än så länge har jag lyckats ganska bra, ligger dock lite efter i planeringen..
Nä, det blev ju så att jag vart tvungen jobba i mammas affär för att hon ligger på sunderbysjukhus, och har legat där sen i måndags.. :/ hade först tänkt att stängt i hennes affär, men det är klart att man måste ställa upp för sin mamma. Så jag har haft öppet i hennes affär. och det har gått bra ändå.. Så nu ska jag strax iväg på nästa jobb.

Igår umgicks jag med sofi, vilket var ett bra tag sen..
Först kom hon och hälsade på i affärn och sen for hon hem en sväng, och kom tillbaka så får vi runt och körde lite bil. såg årets första igelkott!? undrar om den klarar sig när det är så kallt på nätterna, är det inte nog så tidigt med kottar nu?
snart snart snart är det kryssning också, fan vad nice. jag måste köpa mig en bil, en fin sommar bil vill jag ha!



Nä, nu måste jag skynda mig. ha en bra kväll! tjingbyedårå!


david och mattias försöker få ner ett par skor
och dom lyckades tillslut!



Snyggot, utanför garaget :)
v a r n i n g f ö r s n o r r e n !

endast en bild idag :)





izor och hannah

en glad nyhet den första april

vär på garaget med david, han håller på att dra nå kablar i goffen. funderar på vad vi ska hitta på idag, vädret är inge vidare. henke var nyss här med tore så tore och diva lekte en stund här ute. måste åka förbi therese sen och kolla på hennes valp. :) nä, nu ska jag vara lite social hära och kanske hjälpa gubben lite. och nu ska ni få höra en glad nyhet, de kommer inte bara en utan två. :) hihi

RSS 2.0