gullo





s ö t n o s a r






underbart

Idag har jag umgåtts med natalie helaste dagen, verkligen trevligt har det det varit.
vi har varit förbo'i hos mor min ikväll, blev lite surr och kaffe. mys!
tidigare idag var vi på stan och det blev två klänningar, en kofta, smink, underkläder och en hårfärg.
och igår var jag och mamma i luleå, då handlade jag gardiner och lite annat smått och gott till hemmet.
så nu har jag verkligen köööööpstopp ett tag!
nu ska jag sussa med mina två favvisar.

Pussochkram!


                                                                                         jag skulle låta mig dränkas i mjukost för dig..

-

Här kommer verkligen en bildbomd.
och jag har så mycket mer, men det får räcka för idag.
det är så kul med gamla bilder, vilka minnen som dyker upp. 'detärsåjävlaunderbart'
en nostalgitripp tillbaka i tiden. weah! :)



jåwk, beccis och kussenusse.


storebror :)



världens bästa

 


världens bästa och finaste mormor 
jag hoppas du klarar det här.
♥ ♥ ♥

Back in the days

Det här är riktigt länge sen, jag på min favorit Sweet Candy!


sötnakenfisen! :)


N o - l o v e

Hejhopp!
Gick viltspår med izor igår, det var riktigt kul och han var jätte duktigt. vilket jag inte trodde  att han skulle vara, så det blir nog ett spår till i veckan någon gång :)
Nu ska jag ta och åka till blomis och lägga ut både min och mammas skotrar på blocket. hoppas jag blir av med min fort så jag får köpa nån nyare :)
sen ska jag leta rätt på någon som kan koppla in mina xenon lampor på bilen!
Det har varit en bra och lugn helg, var till luleå i fredags och sprättade en hel del pengar, och imorgon ska jag och mamma till lule och shoppa. trevligt blir de nog!
nästa helg blir det nog lite alkohol nån av dagarna, om min kära vän nu kommer hem :)
blev ett knasigt inlägg, men jag har inte tid för mer nu. måste verkligen rusa.
ha en bra dag folket. pussokram






jag skrattar idag

Hej :)
Igår eftermiddag for jag till älvsbyn och hälsade på maria med familj, blev där hela kvällen.
Var nog inte hemma förän efter tolv, och det var ingen höjdare å köra hem. jävlat skridskobana hela vägen. fybubblan! jag var rädd, men det är fan tur man har fyrhjulsdrift!
Blev iaf bjuden på middag i älvsbyn och några koppar kaffe han vi slurpa också.
Och hennes hundar är så fina, jag fotade nästan sönder dom.. :)
Jag hoppas det ploppar ut en agda bebis till mig snart.

Har varit och fikat med Henke och Amanda på humlan idag, eller det blev snarare en lunch. riktigt gott var det, jag rekomenderar verkligen humlan :)
Det är fan kyligt ute, och inne också för den delen :/
Vill dra ett täcke över mig och bara vara.. men det har jag inte tid för nu, behöver plocka ihop här. jag vet inte vad jag gör, men det blir ett bomb nedslag på bara några dagar. fast iofs så är det mest kläder i sovrummet som ligger precis överallt. antingen har jag för mycket kläder eller för liten garderob?

Nu ska jag umgås med mina 2 älsklingar och städa lite!
Jag hoppas på en underbar kväll..


jag vill kalla det lycka

future

Ser ni att jag står på bron i mitt framtida hus? :)

 


hej drömmis

snart kanske.
jag hoppas så mycket.
bli mitt, bli min!



mina drömmars hus :)


i brist på annat

Hittade en läsvärd grej på min gamla dator, så för er som orkar. ha en trevlig läs stund..
och det är inte jag som har skrivit det..

filmis och sömn nu. pussokram


-


Bryggan är täckt av snö och sträcker sig längs sjöns glittrande vatten. Himlen är svart som sot. Månen är det enda som lyser högt i skyn. Ikväll är inte ens stjärnorna vid liv.

Hon sitter på bryggans slut, tätt ihop med benen. Värmen stiger ur det blöta håret. Tiden har stannat här, som ett tåg vid en perrong. Men den här gången känns det mer som en slutstation. Och precis som träden brukade passera utanför, passerade hennes liv inuti. Allting skedde som en reflex över allting som hänt, ett kort ögonblick av minnen. Det sved till i bröstet, hjärtat hade ännu inte läkt och det kändes ända upp till halsen, den bittra smaken av sorg, ensamhet och förtvivlan. Den oändliga känslan av saknad. Saknad efter det som var, saknad efter det som inte är, saknad efter någons svala hud. Alla dessa känslor tär på hennes inre, och hon är ensamheten med det stora e:t.

Det här ögonblicket är som ett färgfotografi, glansigt inuti. Och bakom kamerans lins når känslorna aldrig fram. All denna passion, all denna glöd försvinner i synens harmoni. Det yttre, allas gener och anlag, är bara ett skal som speglas på hur föräldrarna ser ut. Alla dessa tankar tär på hennes sammanhållning, hennes perfekta leende som bluffar alla. Om man ska vara hård, men ärlig, så är det alltid den som ler mest, som har mest att dölja. Och om inte, så vet hon inte varför hon ler.

Hennes konturer speglas i vattnet. Hon försöker betrakta sitt ansikte som bara är ett svart moln. Hon lägger huvudet på sned och griper tag om benen. Hon pressar samman huvudet i knät och håller andan. Hon ägnar en tanke åt hennes framtid, hennes dröm. Men de krossas som porslin mot asfalt.

Hon reser upp huvudet, tittar upp mot månen. Det är halvmåne ikväll. Hon drar åt halsduken så hårt att det nästan gör ont, knäpper jackan så långt upp det går och gnider händerna mot varandra. Hon slänger en blick på skorna, så snabbt att hon knappt minns vilka de var.

Hon tyckte sig höra något, eller någon. Bryggan började gunga. Det var tunga steg i mörkret. Hjärtat pressades samma, som om bröstkorgen hade krympt. Stilla som när snön faller, hon sluter ögonlocken. Och så naiv en människa bara kan bli, blev hon. Allt som hon sett på TV, om flickor som blir våldtagna, ihjälslagna, allt det började dyka upp i form av rädsla. Hon kunde nästan se det framför sig, hennes gravsten; "Beloved daughter - 2005" Hon ville alltid att det skulle stå i engelska, ett internationellt språk.

Stegen kommer allt närmre och blir allt klarare. De släpas mot bryggans snötäckta träplankor. Hon ryser. De fortsätter att komma närmre. Hon trycker ihop benen och håller stämbanden för ett desperat rop efter någon som aldrig skulle höra. Nu är stegen så nära att hon nästan kan känna andedräkten från någon annan än sig själv.

Hon försöker komma ihåg vad det sista hon sa till sin mamma var, och vem hon senast blev sedd med. Men allting i hennes huvud är bara rädsla och skräck som hon kväver inombords, som allting annat hon stött på.

En skugga sätter sig bredvid henne och snuddar vid hennes lår. Hon blundar så hårt att det nästan gör ont. Hon vågar inte titta. Hon hör andetagen, från vem du nu än är, blåsa förbi. Den är andfådd och sprucken. Hon slår upp ögonen och kisar mot vattnet. Allt hon ser är en skugga. Benen dinglar över ytan, nästan så de nuddar vid vattnet. Hon känner hur pulsen fortsätter att slå, och nu även ännu mer. Om hon anstränger sig riktigt noga, kan hon höra hur hjärtat bultar i bröstet.

Tiden gick så långsamt, så som aldrig förr. Minuter kändes som timmar och timmar som evighet. Och hon bara satt där utan att fråga sig själv varför hon sitter kvar. Hon vet fortfarande inte vem som sitter intill hennes lår, vem som tittar ut mot sjön, vem som stirrar upp mot himlen. Och hon vågar inte fråga, hon vågar inte få ett svar.

Skuggan intill tar upp något ur fickan och slänger det i vattnet, det bildas små ringar. Hon biter sig i läppen, så hårt att det nästan börjar blöda.


Vägen till hamnen känns så oändligt lång ikväll. Han har gått här flera gånger förr, precis samma väg, på precis samma spår. Men aldrig har vägen varit så lång som den är ikväll. Aldrig har han varit så ivrig på att få komma fram.

Gatorna är tomma på människor och fyllda av snö. Husen längs vägen lyser, träden är fyllda av nakna grenar. Han tittar ner mot marken och lägger märke till alla brunnar. Han försöker räkna dem, men tappar räkningen redan efter tre. Alla tankar i huvudet fyller hans tänkande, och varje gång han försöker fokusera sig på någonting annat, för att lura sig själv att allting är bra, kommer han tillbaka dit han en gång började och allting börjar om på noll. Det är vid ett sådant ögonblick som han vill sjunka ner genom jorden och bara försvinna. Men han vet att han aldrig kan undgå sina tankar och känslor, var han än är, som tär på honom och hans själ.

Han släpar fötterna som om de väger mer än någonsin, fast det är samma fötter som alltid. Vita, snötäckta Converse. Det är kallt om fötterna, men känslorna inuti dominerar känseln i övriga kroppen. Han fortsätter att kämpa upp för backen med en flåsande andedräkt. Händerna har han i fickan där han håller i en ring och gnuggar den mot handflatan. En förlovningsring med ett löfte; Älska i nöd och lust.

De tunga stegen bär honom ner mot hamnen. Han slänger en blick mot bryggan, där sitter det någon. Han överväger konsekvenserna om att slå sig ner på en bänk, och att sätta sig längs bryggan, där någon annan redan sitter. Han ställer sig under en lyktstolpe och tar fram ringen. Han betraktar den som om det skulle vara för sista gången. Han vrider och vänder på den, precis som han alltid gör med allting inuti sitt huvud. Han stoppar ner den i fickan igen, tittar mot bryggan och går med slitna steg bort dit.

Han känner hur hjärtat slår och pulsen stiger. Han vet att han fortfarande har tid att ångra sig, vända om och gå tillbaka. Men han fick som någon slags kick av att göra någonting han annars inte hade gjort om han var vid sitt normala tillstånd. Just nu känns allting som ett enda stort svek, som en enda stor lögn. Allting som någonsin betytt någonting fyller bröstet med sten. Allting väger tre gånger så mycket som det vägde förut. Han går igenom allting i huvudet ännu en gång, bara för att vara säker. Han biter sig själv i läppen för att se om det finns någon känsel kvar. Det börjar nästan blöda. Den söta smaken av ett sår fyller hans mun, och han slickar sig runt läpparna.

När han kommer lite närmre lägger han märke till hur personen på bryggan greppar tag om benen och kurar ihop sig. Han förstår fortfarande inte att han har kommit så långt. Han överraskar sig själv genom att slå sig ner på bryggans kant. Han snuddar vid skuggans lår. Han tittar inte åt något håll, han fäster blicken långt ut i sjön där månen speglas på ytan.

Ringen är varmare än honom, mycket varmare än hans känslor inuti. Han känner sig förkrossad, förtvivlad och ensam. Men inte helt ensam. Det var någon som satt bredvid, någon som han inte ens visste namnet på. Han tar ut ringen ur fickan, och utan att tänka sig för slänger han ut den så långt han kan och följer den med blicken. Den far ner i vattnet och bildar små ringar på vattenytan. När han väl insåg vad han precis hade gjort, förstod han att det var slut. Nu finns det ingen återvändo. Nu finns det ingen förlåtelse och en omstart. Gjort är gjort och det var inte han som valde ödet, ödet valde honom, och han sitter på en snötäckt brygga bredvid någon som han inte ens känt doften av.


THEY ARE NOT YOU!


Face down

Jag har bloggtorka så ni får nöja er med en låt.
Det händer för mycket runt omkring mig just nu,  jag vet inte vad jag ska dela med mig av.
För ena dagen känns det si och den andra så. jag är förvirrad.





My heart belongs to you



White Trash Beautiful, Trailer Park Queen
She slings hash at the diner from 11 to 5
She married a boy from school, thought he was oh so cool
But all he can do for money is drive
Out late haulin' freight on Interstate 5,
prayin' he'll see home before his baby arrive

White Trash Beautiful, There's something you should know
My heart belongs to you
And you coulda found a better guy
I'll love you till the day I die
I swear to God it's true
I'm comin' home to you
I'm comin' home to you girl

He lights a cigarette, his eyes half open
He won't be home tonight, but she keeps hopin'
Drinkin himself to sleep is his only way of copein'
She waits for him every night, she leaves the front door open
It's 4 AM and doin 95,
Tryin to stay awake and make it home alive

White Trash Beautiful, There's something you should know
My heart belongs to you
I know you coulda found a better guy
I'll love you till the day I die
I swear to God it's true
I'm comin' home to you
I'm comin' home to you girl

Her lips say painted red, nametag's crooked
Her heart's been gone awhile with the truck driving man
that took it
He keeps her photograph on his rearview mirror
She prays for him every night, she hopes that he can hear her

White Trash Beautiful, There's something you should know
My heart belongs to you girl
I know you coulda found you some better guy
I'll love you till the day I die
I swear to God it's true
I'm comin' home to you
I'm comin' home to you girl
I'm comin' home to you

åttahundrakilo.

jag känner mig ganska svag, men ändå så känner jag ingenting för tillfället. det är totalt svart för ögonen, en blackout. och det är jobbigt att det alltid ska behöva vara så, att det alltid ska drabba mig, på ett eller annat sätt. att det ska behöva beröra mig på det sättet det gör. jag trodde att jag var starkare än så? för visst är det väl så att man alltid är starkare än vad man själv tror?





efter att ha gråtit åttahundrakilo tårar i natt, samt idag så har jag snor i hjärnan så det blir vakum. känns så jävla kasst, och det känns ännu mer kasst att du inte ens bryr dig.


 /j.öström

blame it on me


Those were the days..

Du tänker på mig när du läser detta.
Kärlek, ett vackert ting.
En känsla så kraftig att det pirrar i hela kroppen.
Benen håller upp kroppen men tankarna får en att sväva.
Kärlek är vackert, jag är kär i dig.
nej, jag älskar dig
Och du gör mig lycklig.




Close my eyes

Som att en låt kan sätta tankarna i snurr..
Dålig dag idag, jag har varit rätt ledsen igen, och jag behövde få prata med en. så nu känns det lite bättre. och det tackar vi gudarna för. jag saknar mig själv just nu, vars är jag och vad håller jag på med? vars är den där glada josefine? jag saknar henne!
mycket tankar att snurrat i min skalle ikväll, och fortfarande. jag kan inte sova, men jag måste..



BoB - Airplanes (Feat. Hayley Williams of Paramore)




"you're the light of my life" - brukar de säga. men jag vet ju bättre hur
det ligger till, hur det blir i slutändan. ni vet; inget ljus utan mörker
och ju starkare ljus desto mörkare skugga. mörkt, svart och svartsjuka. jag
antar att fenomenet har förtjänat sitt namn.

ibland tappar tiden sekunder, meningarna bokstäver och pulsen slag
(ibland upphör jag för att se om du reagerar på att jag inte längre
existerar)

jag är ledsen men det gör så ont att läsa mellan raderna, du vet?
och det känns som om du kastat allt åt vargarna i parken.
de känns som om jag är värd mindre än det papper du nyss knycklat ihop och på väg att slänga.
jag vill inte längre be om att du ska finnas där för mig, när du vet hur mycket jag vill ha dig. 
för man kan aldrig tvinga någon att älska.

men faktum är att jag älskar dig. trots alla ord,  trots allting.
jag är inte någon sån, någon såndär som ser något ont hos någon annan,
jag kan bara vara ond själv. jag är ledsen, men det gör så ont att läsa mellan raderna, du vet?

Till Rebecca

Nu vill jag att min bästa Rebecca hoppar upp på köksbordet och rockarlös på riktigt.
-Jag vet att du kan! :)


Frågestund

Fem frågor om förhållanden
Är du singel? - Ja
Gillar du någon nu? - Yes
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - Ja
Har du varit kär i någon? - jo
Isf, hur många? - hm, typ 4.

 

Tio frågor om dig själv
Ditt namn? - Josefine
Kallas? - Jossan, Josse, Jojjo osv,.
När fyller du år? - 6:e mars

Några utsmyckningar på din kropp, isf var? - tatueringar på foten, ryggen & magen
Vad har du på dig just nu? - mjukisdress
Vilken årstid är bäst? - sommar & höst

Hur ser den perfekta morgonen ut för dig? -

Vad tycker du mest om hos dig själv? -
Vad är du bra på? -
Vem älskar du mest på denna jorden? -

Sover du hellre själv än tillsammans med någon? - helst med den jag tycker om

 

10 frågor om dina vänner
Vem är din allra bästa vän? - jag har många, men bästa är nog rebecca
Vem vet allt om dig? - rebecca

Vem är roligast av dina vänner? - hm, svår fråga.
Vem är snyggast av dina vänner? -  rebecca
Vem är mest partynisse? -
Vem är den du helst har filmkväll med? - 
Vem av dina vänner är mest "evil" ? -
Du ska träffa en kille/tjej du tycker om, vem tar du med dig? -


10 Frågor om din familj

Vem står dig närmast? - Rebecca & Mamma
Har du bra kontakt med båda dina föräldrar? - ja
Vem är farligast i din familj? - haha, isf jag.
Vem ser roligast ut i din familj? - haha, ingenaning
Vem är coolast? - Johan
Har ni något husdjur? - Jo, jag har två hundar & mamma har hund&katt.
Vem har du mest gemensamt med? - hm, mamma :)
Vem står för underhållningen? - jadu, alla.
Vem sover du oftast med? - ingen
Roligaste kvällen med familjemedlem? -

 

10 frågor om idag
Vad har du gjort? - Jobbat & nu är jag barnvakt
Har du varit glad idag? - Ja
Har du varit ledsen idag? - Ja
Har du gjort något bra idag? - Klart
Vad ska du göra nu? - Se film och vänta på att få fara hem
Har du gjort något dåligt idag? - Tjaffsat med Jimmy
Vad har du ätit idag? - Spagetti o köttfärssås
Har du duschat idag? - Nej
Är du trött nu? - Ja
Vad händer imorgon? - Inget planerat

 

Skolan
Går du i skolan? - Nej
Har du varit i skolan idag? - Går inte skola

 

Telefon/Mobil
Vem ringde du senast? - Lars
Vem ringde dig senast? - Rebecca
Vem sms:a till dig senast? - Jimmy
Vem sms:a du till senast? - Jimmy

 

Övrigt
Är du hungrig just nu? - Nix
Vad är klockan nu? - 00:00
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? - Facebook & Blogg.se

 

Familj
Hur länge sen var det du träffa din morsa? - Igår
Hur länge sen var det du träffa din farsa? - Idag

 

Musik
Lyssnar du på musik just nu? - Ja
I så fall, vilken låt för tillfället? -  Jacco - När mörkret faller
Vad gillar du för musik? - Oj, det är mycket


Kärlek
Har du kysst någon idag? - Ja
Har du kysst någon de senaste 30 dagarna? - Ja
Har du ett förhållande? - Nej
När går gränsen vid otrohet? -
Har du varit otrogen och om ja, varför? - Ja
Har du sagt till en person att du var kär i henne/honom när du inte varit det? - Nej
Vem hade du senast ett förhållande med och varför tog det slut? - David, för mycket tjaffs typ
Är du romantisk? - Det hoppas jag att nån tycker
Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? - Nej
Är du svårflörtad? - mjo
Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? - Jadå
Vad hette din första flickvän/pojkvän? - första seriösa hette Oskar
Hur länge höll det? - ett halv år.
Har du nångång slagit någon? - Ja
Har du lekt med någons känslor? - Nej
Länge höll ditt längsta förhållande? - 2 år
Hur länge var ditt kortaste? - vet ej
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? - hm, både och,
Har du varit tillsammans med två samtidigt? - Nej
Är du en bra pojk/flickvän? - Ja, det tror jag
Vem sov du senast bredvid (av det motsatta könet)? - 
Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? - hemligt
Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK-förhållande med? - Ja
Har du haft en KK? - Ja
När fick du din första kyss? - Ingen jävla aning
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? - Pappa 23, Mamma 19.
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? - Nej
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? - Nej
har du mest blivit dumpad eller dumpat? - hm, det är nog typ båda.
Vad gillar du för stil på tjejen/killen? - Det yttre spelar ingen roll, bara han har ett bra inre.

 

 

- Jag hatar verkligen sånna här grejer.


har du hittat din prins?

Kan spendera hur lång tid som helst på tankar om mening, på hur folk rycker åt sig och jagar, men aldrig finner. Kan drunkna och förundras över hur man orkar, hur orkar man? Alla är så busy med att hitta rätt, hitta sina prinsar, att man ibland glömmer bort de miljoner som faktiskt döljer sig bakom en eller annan fasad. Och för att inte tala om alla dessa sekund ansikten man möter varje dag. Har lätt för misstänksamhet eller möter jag den minsta lilla syn av någon ögonfärg jag aldrig tidare sett, eller en doft jag aldrig känt, bli jag genast personen som tar steget tillbaka istället för att chansa på att fånga rätt droppe i ett stort och gigantiskt hav. Endast en gnutta av fel nyans skulle kunna få mig att att rysa, klättra ner på jorden och dra isär alla pusselbitarna ännu längre ifran varandra. Det ska kännas rätt på alla plan och när ögonvitorna skaver mot något opassande, då kan man lika gärna sluta hoppas. Eller ännu bättre, aldrig sikta så högt från första stund, för man vet hur ont det gör nar man landar.

Du eller jag, Vi är ibland som en öppen bok. Som alla läser med spänning bara för att hitta rätt, fastna i det perfekta, kopiera och klistra in, i sitt eget liv. Eller för att se alla brister och känna `Jag har det nog ganska bra ändå, hon är nog inte den prinsessa hon utger sig för att vara. Visst är hon vacker, men hon saknar säkert något hon också, så måste det vara, så är det alltid, gräset lyser grönare på andra sidan, alltså.`Så skyller vi våra brister på alla andra, för att själva kunna överleva

Är det bra att vara en öppen bok? Ska alla sidor få läsas eller ska man krypa in i sitt skal, räkna till ett visst nummer och sedan öppna sig lite i taget? Det finns alltid ett favorit kapitel, och man kan nästan känna hur någon öppnar boken. Läser varje rad med ödmjuka ögon. Och åter igen, möts man av rätt ögon har man inga murar att springa in i, ett rep som går av på mitten när man är halvvägs någonstans.

Det kan även kännas som att man är en dörr. Inte alls lika träig och dum, men en öppen dörr, klädd i en drömmande skrud och det riktigt lyser runt omkring den. Stjärnorna klistrar sig över huvudet för att förgylla den mörka träramen, och det finns en person som tar ner månen och placerar den perfekt, för bara ens egen skull.

Den har personen vill så gärna gå genom dörren, men han fårblindas av hennes charm och försvinner på villovägar. Han har smakat på henne och han har älskat varje del på hennes kropp. Från den minsta tå, till den längsta hårlock, från insida till utsida, från himelsk dröm till verklighet. Men (det finns alltid ett men) han kan inte gå in, kan inte passera. Han vet mycket väl att hon är en prinsessa, för snart kan han inte se längre, av hennes bländande skönhet. Han är inte säker på om han har landat i rätt tid, om hans riddarutrustning fortfarande skimrar, om det är han som är prinsen? Är det han som är mannen, är det han som skulle göra hela världen vacker, i hennes ögon? Är han rätt person att stjäla hennes hjärta?

Vad händer om hennes malande skrud är skapad av vattenfärg, suddas ut och bleknar bort? Vad händer om hennes hjärta är gjort av glas, och med ett minsta felsteg, skulle han krossa det? En värld fylld med glas, krossat glas.

Så för att vara på den säkra sidan, så vänder jag nu klacken, suckar en lätt prinsess suck, stänger mina dörrar, bygger murar runt mitt hjärta, och binder fast min själ. Jag tror det blir bäst så. Jag nästan vet. Alla prinsar där ute är minst lika omtaliga som vi. Vi som kallar oss för prinsessor, alltså.

Efter ett tag kanske. När snö blir till blommor, när himlens stjärnor kastar pilar om förändring, när denna evighetsnatt blir till dag, då kanske jag klipper av mina rep, river mina murar och sakta öppnar mina dörrar. Om ödet känner sig redo, och mitt hjärta brinner med lågor som bränns, det är den tiden vi letar efter, och känslorna vi söker. Finns det då en prins som väljer rätt dörr, i rätt tid och när hans honungssöta minnen jagat ifatt honom i hans drömmar, det är då ni kan applådera och sjunga hurra när min prins stiger över tröskeln, för att viska ömt i mitt öra;
`Nu målar vi världen underbar`.


du får mig att lyfta lätt från marken

det är hårt att att förstå just det. det är rätt så otroligt, men det är 
sant. nu när jag behöver någon som är så speciell, så kommer du och gör mig
helt galen. dom säger att jag drömmer om dig för att jag är kär, men nej,
jag är inte kär. jag är stegen före kär, du vet? men hur skulle du själv
kunna förklara det med ord? när du säger att du behöver kärlek, jag ser mot
dig och ler lite. det är rätt svårt att försöka övertyga dig, sötnos. så det
kommer säkert att ta ett tag. men allting jag egentligen önskar är att få
vara nära dig, med att kunna klämma på dig och att få hålla om dig. (allting
handlar om kärlek).

jag försöker komma ihåg allting fint du sagt och skrivit till mig. det gör
jag genom att memorera allt i min dagbok. du kan nog int förstå hur glad du
gör mig, när du ringer, när du skriver sms eller när du skriver en rad på
msn. du får mig att lyfta lätt från marken.




jag blir din, så lätt.


kan vi ta och starta någonting nytt, som en kärlekshistoria? tänk om hur det
kunde vara då, kanske du och jag "like we were eachother's destany". säg
tillmig var du är och var du sover inatt, säg till mig vem är det du älskar
nu, vem älskar du och vem saknar du? säg mig, vad ser du när du stänger dina
ögon. minns dunär jag var vid din sida. varje gång jag tänker på oss så
fylls mina ögon med tårar. "i gave in to sweat temptation" som musik för
mina öron.

kan man inte spola tillbaka tiden några timmar, stanna upp tiden men ändå låta
händelsen gå. jag känner ett stort hål av ensamhet nu, det va ju så att det
där tomrummet var fyllt av dig för inte alls länge sedan. jag låter tiden gå
och orden flöda från munnen. men just nu har det tagit stopp !

Jag blir din, så lätt.

sötsötsöt

den här dagen har varit upp och ner, jag har varit glad, ledsen, glad, ledsen och så har det hållt på helaste dagen.
det är så jobbigt. jag är jobbig, men jag kan inte rå för hur jag känner. idag är det en såndär riktig skit dag. jag vill dra täcket över skallen och bara vara. jag hoppas det är bättre imorgon.
det finns en person som får mig att må så jävla dåligt, och det är så jävulskt jobbigt.
det är en person som en gång i tiden fick mig att må bra och känna mig som världens bästa, men nu är det inte så och det har inte varit så på väldigt länge och det kommer inte bli så igen.
bara att blicka frammåt. en framtid väntar på mig, och jag hoppas den är underbar!




förnyingar är bra!

RSS 2.0