BUUUUU

BUUUUUHUHUHU

ikväll blir det fest, var tänkt maskerad. men så blev det inte :/
ni får höra om kvällen och annat imorgon. puss från mig.


favvo kom hem idag  :)




FÖRLÅT ÄLSKLING. JAG HAR SNOKAT! :)
och jag hittade de jag letade. PUSS



tidsfördriv,.

VEM.
Vem är i rummet med dig? david
Vem fick du sms av senast? pelle
Vem pratade du senast i telefon med? Stina
Vems hus var du senast i? Johans
Vem sa du senast "jag älskar dig" till? David
Vem önskar du att du var med nu? ingen

VAR.
Var är din telefon? fickan
Var är din mamma? hemma antar jag.
Var sover du? I min säng
Var fick du tag på tröjan du har på dig? jag fick den av david
Var åkte du senast bil? från stan
Var i ditt rum är du? i mitt vardagsrum

VAD.
Vad åt du senast? chicken sticks meny på frasses
Vad drack du senast? cola
Vad är det för färg på dina byxor? jeans
Vad är den närmaste saken som är blå? en chips påse på bordet
Vad har du på fötterna? Sockar
Vad är din favoritfärg? Svart & Vit
Vad är din favorithemsida? Hm.. PIXBOX
Vad hör du just nu? timbaland och magoo

NÄR.
När var senaste gången du tände ett ljus? igår
När träffade du din pappa senast? iförrgår
När duschade du senast? igår

HAR DU NÅGONSIN.
Sovit i någon annans säng? Ja
Hånglat på en bio? Ja
Hånglat i skogen? Ja
Målat om ditt rum? Ja
Kört över hastighetsgränsen? Ja
Haft känslor för någon som inte känt det samma? Ja
Sovit i en säng med någon av samma kön? Ja
Sett någon dö? Nej
Sovit till tre? Ja
Älskar eller saknar någon just nu? JAPP

frusen till tusen.

idag är jag frusen, har jobbat idag och hjälpt mami. bakis och jävlig har jag varit, men ändå inte värst, det som kändes var väl att stiga upp imorse, men sen när man väl tagit sig upp var de rätt lugnt. nu ska jag och david fara och äta någgerst, bakis mat behövs idag. sen köpa foder till bebisen. :) han har blivit så himla lugn och fin, världens snällaste valp :)
igår var det iaf fest hos mig, eller hos oss? ;> det var riktigt trevligt, hyffsat med folk :) vi styrde dansgolv i vardagsrummet, bilder kommer väl sen. jag vet att rebecca tog en HEL DEL! :) aftershocken gjorde susen för många. fyyyfan, det är de vidrigaste. i fredags fick jag och davie för oss dra till happis och finland, så vi handlade lite på ikea och sen blev det alko. det var riktigt trevligt. har haft en suverän helg och jag är så himla lycklig !
och idag när jag kom hem från jobbet så hade david städat undan från festen igår, och det gjorde mig riktigt glad. plus att han varit med hundarna hela dagen. han är så söt den där david! :)
och förresten världens bästa nyhet är väl att jag tackade ja till ett jobb idag, och det känns super! :)
fast det känns overkligt och ofattbart fortfarande, men efter papprena å sånt är  skrivna så känns de nog bättre.
förresten jag har sålt vulvan, eller elin har inte hämtat den ännu men pengar har jag fått :) sköönt, nu blir det att fixa upp nyen.. nu skriker magen, och pitstop väntar. ha en bra kväll! PUSS


♥ D





frost

det var iskallt imorse när jag vaknade, alldeles vitt överallt..
jobbsökande och det gick hyffsat.
sen skjutsade jag D till pap för att hämta ny volvon. så nu har "vi" tre likadana!
jobb hela dagen. S & D har gjort mig sällskap, och D har hjälpt mami med massa grejs i affärn, plus att han tagit hand om doggelitosarna när jag jobbat. SÖTNOS!
sen har jag varit med bästa S, och glidit i LJC :)
just hemkommen, blir mys och film med bubben nu.
sov sött


david  ♥


när tankarna tar över.

När tankarna tar över och huvudet fylls av ord så finns det inte mycket mer att göra åt saken än att flyta med. Man kan inte kontrollera hur ens liv ska se ut eftersom det till stor del styrs av andra människors handlingar, du kommer bli hopplöst kär i en kille som tror sig veta att han är för bra för dig, du kommer svika en kompis och säkert kommer du krossa fler än ett hjärta genom åren, du kommer bli sviken och tillslut också förlora någon som betyder mer än hela världen för dig. Men sanningen är den att du lever ditt liv på det bästa sättet du bara kan och tar dig igenom dina egna svårigheter på ditt eget sätt och ingen, ingen kan säga åt dig att det är rätt eller fel. Men alla svårigheter kan du inte ta dig igenom på egen hand hur mycket du än försöker, ibland är det bara att acceptera att inte ens du är stark nog att klara av allt på egen hand, ibland måste man vara stark nog att be om hjälp och jag lovar att det finns alltid några varmhjärtade människor där för att stötta dig. Jag har mina svårigheter och har troligtvis inte gått igenom mer eller mindre än någon annan även om livet känns väldigt tungt just nu, men jag vet att jag inte är ensam om jag inte själv väljer att vara det. Jag har mina vänner som ställer upp och ni är alla unika och underbara på ert eget lilla vis. Jag vill bara säga tack för att ni finns och för att jag vet att jag alltid kan falla tillbaka på er när allt känns för svårt att bära på egen hand. Tack.

-

jag kom och tänka på en grej alldeles nyss,
så därför var jag såklart tvungen att stiga upp ur sängen, och sätta mig vid datorn och skriva ett blogg inlägg fast jag ska upp på tok för tidigt imorgon.
men hur som helst, så vet jag inte om jag någonsin sagt hur tacksam jag är över att ha sånna fina vänner som jag egentligen har. tanken slog mig när jag läste i min bästa väns blogg om att hon tänkt tanken på att flytta hem till arvidsjaur. det var oväntat, och kom som ett slag i magen.
för jag och stina har verkligen umgåtts i nästan ett års tid, DAGLIGEN!
och det skulle bli så konstigt om schtina från deppis blev arvidsjaurs bo igen.
som jag skulle sakna henne, nästan så att jag skulle flytta med :)
jag är iaf tacksam över hur mycket du ställt o ställer upp för mig, alltid.
du är och förblir den bästa, ingen kan någonsin ta din plats.
och för fler av dig hade jag faktiskt offrat ena armen! :)
och jag hoppas att du kan prata med mig om allt, som jag kan med dig. och att du vet att jag alltid finns där för dig.
tack min BÄSTA ärta! ;>

- JAG RINGER DIG IMORGON! GODNATT.



 


det finaste,.-

Du tänker på mig när du läser detta.
Kärlek, ett vackert ting.
En känsla så kraftig att det pirrar i hela kroppen.
Benen håller upp kroppen men tankarna får en att sväva.
Kärlek är vackert, jag är kär i dig.
nej, jag älskar dig
Och du gör mig lycklig.

-

tack! :)
du är det bästa - och jag älskar dig!


DU

1/10 2008 The day i won lifes highest price.
josefine ♥ david



jag skulle kunna komma in till dig och lägga mig bredvid dig. du skulle inte ens vakna. jag skulle vara så tyst och innan jag somnade skulle jag viska i ditt öra hur mycket jag tycker om dig och hur vacker jag tycker att du är, hur mycket jag uppskattar att bara få finnas till för dig och hur fint det känns att du bara kan tänka dig att ha mig där.

och jag skulle kunna mörda för ditt leende och för ditt underbara skratt. för det där sättet du drar fingrarna genom ditt morgonruffsiga hår. och ibland så vill jag bara gråta för att du är så förbannat jävla vacker och för de där gångerna du ler mot mig på det där sättet som bara du kan. du betyder så mycket.


-



  
jag minns det som igår, rädslan i magen - boffboffhejhejtjafulo. - du är så bra, schtina. jag tycker om dig.

tre ord räcker..

..du är läcker.


 


idag önskar jag att jag aldrig kommer att behöva säga just de där orden till dig "jag behöver dig". fast jag vet ju hur dum jag är, egentligen, för det är ju just det jag behöver. och ibland undrar jag varför beroendet kommer krypande. men det är ju just bara för att du är som du är, du är så himla bra, du är så vacker i mina ögon, så fridfull. och jag har kommit på det helt själv att det finns ingen som du, det finns inget som får mig att känna mig hel precis som du gör och det finns ingen som någonsin kan förstå bättre än du. jag behöver min fristad, jag behöver dig.

och de dagar då jag stänger av allt och dagar då jag inte kan hålla emot tårarna, dagarna då saknaden av att må bra känns som mest. jag får fjärillar i magen av dig. aldrig får du försvinna, lovar du? please don't walk away from me. aldrig. baby, håll om mig och säg att du behöver mig, precis så lika mycket som jag behöver dig. för ja, jag behöver dig. säg till mig att det kommer gå fort och att vi snart får vara tillbaka i varandras armar igen.

jag vill göra ett plakat med känslor, så att du kan se mig på riktigt, från långt håll.
jag vill visa dig hur jag känner och längtar efter dig när du inte är mig nära.




nog hade vi kul iaf? :)

lite bilder från elins födelsedags fest på royal :)







världens bästa pojkvän :)


om jag verkligen var så full som jag såg ut, så skämms jag..


vi var nog rätt fulla allihopa,.-


min bästa och jag :)


fylljävla skalle, gå och lägg dig! :)

mina senaste dagar

har inte blivit så mycket bloggande på senaste..
för att göra det så kort som möjligt berättar jag väl endel av vad som hänt dom senaste dagarna.

var lite dålig där efter sjukhus besöket, det var väl mest en sprut jävel som gjorde mig tokdålig, men så fort medicinen var ute ur kroppen var jag på benen igen. fast inte helt bra dock. men nu mår jag bra igen. har lite minnesluckor från dom där  dagarna dock, det blev iaf en hel del timmar spenderade i sängen iaf, och lika mycket filmer tillsammans med hjärtat.
i fredags skulle jag och david på bio, men det blev inte riktigt så. istället blev det lite ljc åkande och körande tillsammans med bara david, mys i bilen och sen umgicks vi med tommy. åkte förbi pelle där rolf var, körde lite kort-trick och skrattade som ena puckon.. kom hem vid halv fyra någon gång.. jag var galet trött och sliten.

lördag blev det stan med pelle, stina o roffe.
letade kläder som jag skulle ha till kvällen, och jag hittade en svartklänning som jag faktiskt är riktigt nöjd över, och ett par trosor, sen lite smågrejs som strumpbyxor och bhband. och det bästa av allt var att rolf betalade det =) det gillar jag, fast han hade dock fått en jacka av mig då, så jag skulle få kläder för 500spänn, fast jag skulle sälja jackan åt han för 200:-, det är inte bara lite snällt! :) tack rolf !
sen blev det att göra sig i ordning, och bege sig till rosvik där festen var.
david var chaffis.. i rosvik var det iaf snuskigt mycket folk, galet mycket fylla, alldelesför hög volym på stereon så att det lät skit.  men för att inte glömma mycket trevligt :)
jag var nog snuskigt full, fast jag hade skit kul ändå. sen blev det max, lite glid i schtan och sen hem till sängen och hundarna.

idag har jag varit bakis o sliten, men ändå inte värst. när jag vaknade vid åtta, ville jag fan bara dö. men sen där vid tolv var jag betydligt piggare. blev väl säng mys i några timmar, sen for jag och david till luleå och hämtade rebecca, jörgen och atlas ;> det blev max (igen). jag och david köpte 3max boxar o lökringar, jag blev då mätt iaf. haha

nu är jag hemma, david for hem till norrfjärden en sväng, antar att han ska spela av sig eller nått. men jag tror han kommer tillbaka senare. :) nu ska jag städa i sovrummet och garderoben som jag lovat! ;)
och förresten har jag skrivit mer än dubbelt så mycket här, som jag hade tänkt.. GALET!

bilder kommer sen, eller så kanske jag lägger in dom på pixan först..-

Take care and have fun!






thanks

det blir inte många rader nu.
jag pallar ingenting idag.
har spytt som ett cp hela dagen.
legat på sjukhus från nio till efter tre någon gång.
har varit lite för borta för att kunna hålla koll på tiden.
maxade nyss med jeppe, david o stina. det enda jag fått behålla idag, en 45g burgare.
men det är ju nånting iaf.

jag tack david som spenderat en hel dag med mig på sjukhuset.
är han inte det bästa, så säg? :)

sen stina som spenderat en halv dag med mig. bästbästbäst är du.-

och pelle som tar hand om min izor. thankyou! ;>


i helgen gäller det, elin :) jag längtar.
och jag ska vara pigg. puss!

- G R A T T I S

igår var jag endast uppe ur sängen i 4 timmar, det känns sjukt. men jag har så ont, och inte blir det bättre. idag har jag ondare, och värre blir det. tur jag har gubben som tar hand om mig, och går ut med hundarna osv.. och igår var det stina som skötte om mig, det blev tomat o basilika soppa i sängen.. sötnos ;>
jag tror jag ska värma mig en gorbys och äta i sängen tillsammans med david som ligger och ser "my super ex girlfriend."
har inte så mycket att skriva om faktiskt för det händer inte så mycket när man endast ligger hemma.
det börjar nästan kännas lite deprimerande. jag har haft humör svängningar som heter duga, och mycket har gått ut över helt fel person. en som egentligen behöver höra hur tacksam jag är över hans stöd, och hur glad jag är över hur mycket han ställer upp :)
och just det, min finaste diva fyller 3år idag. GRATTIS TILL HENNE :)
nu skriker magen. jag skriver en rad imorgon kanske. tjing,




GRATTIS PÅ TRE ÅRS DAGEN DIVELINA :)


du är så bra, och lite lejd.



- jag tycker om dig! :)





matvrak

har ätit som ett cp idag.
men snart är det över, kanske torsdag.
så jag har en hemmasovaslappahelg framför mig.
kanske ändå inte torsdag, kanske nästa vecka.
har iaf ätit som ett cp idag. tjuvåt suprme till frulle, megakebebtallrik sen, räkmacka med elin, två stora stripsmenyer på max. nu tror jag att det blir en macka o sen nalta chips! :) idag är jag fet på riktigt, men det får man vara, iaf jag just nu.

 


mina bästa




och jag tackar elin för vårat prat.
det känns alltid så bra.
och du förstår bättre än någon annan, alltid!
du vet, jag är alltid ett steg bakom dig.

tack stinis för att du hjälpte till med doggarna idag.
hade inte orkat med tre doggar plus jobbet med den värk jag hade.
du är bäst i alla lägen.

inatt håller min kära mig sällskap, en dusch nu sen blir det sängen.
imorgon städ med pelle, sen blir det tvätt hela natten åtminstone halva.
det behövs om jag ska  ha bajsjävlasmärtont o vara sängliggandes i minst två dagar.
då vill man inte tänka på vad som behövs göras. måste fixa någon som kan ta hand om mina djur i en natt iaf, sen ska jag nog palla det. tack o godnatt från mig.


-

visst vet du att dina ögon är det vackraste jag någonsin har sett, sättet de ändrar färg på varje dag, hur jag förlorar mig i djupet av dem, känslan av att det inte finns något slut. de är det vackraste jag sett.


visst vet du att ditt leende tar andan ur mig, det kan lysa upp mitt mörker, det känns som att det är menat bara för mig, det ger mig lyckorus i alla lägen och det tar andan ur mig.


visst vet du att dina kyssar gör mig knäsvag, jag tappar begrepp om tid och rum, det känns som att det bara är vi två i hela världen. jag blir alldeles pirrig i hela kroppen och de gör mig knäsvag.


visst vet du att din röst ger mig rysningar. jag skulle kunna ligga i flera timmar och lyssna på ljudet av din röst, orden du säger är underbara, när du viskar i mitt öra är jag lyckligast i världen. den ger mig rysningar.


visst vet du att jag tycker om dig och att du är det bästa som har hänt mig. du har gjort mig lyckligare än jag någonsin har varit. jag tänker på dig hela tiden och jag tycker om dig.


puss





jag får gåshud av bara tanken,.-

det blev fest ikväll, har varit hos schtina bakke, det blev mys fest med lagomt me folk och lagomt med alkohol :)
sen utgång, med extremt mycket dans. fötterna värker nu, var ju ett tag sen man var ut nu.. men det var trevligt.
sen kom david o hämtade oss, blev max och lite glid, körde hem stinis och nu ska vi krypa till sängs, blir nog en film för jag är rätt pigg ändå ;> sov gott för det ska jag förhoppningsvis göra tillslut.. PUSS!



det är när jag får gåshud av bara tanken som jag inser att jag kommer frysa ihjäl utan dig, honey.




 


Du är den bästa av alla stinis.
Bara så du vet så kommer jag alltid finnas för dig..
ALLTID DU, BÄSTOOOO! :)




inga bilder idag, tyvärr.

pusstjing.

otillräcklig

idag mår jag dåligt, jag känner mig ful, bräcklig och otillräcklig.
jag har ont o det enda som kan få mig på bättre humör det är han.
han kan nästan få smärtan att försvinna genom att bara finnas där. tackdu.
pzo tjorvar mer än någonsin, jag har lämnat in den på verkstad idag. så vi får väl se när den blir klar...-



nu ska jag ta en värktablett, ut med hundarna o stina. och invänta karln.. :)



 B B L ! :)



 


mysmåndag osv.

lite bilder från en mysmåndag med brudarna o doggsen.



izor o elektra



snyggingar


snyyyyggon.


lejdooo ;>





maxaaaaaa.




idag: vetrinär besök, som gick utmärkt. sen jobb, sen skynda sig hem för att väcka bubben som redan hunnit vakna, forslunds, middag med stina, stinas mamma o min mamma, bilmek i svensbyyyyn, promenad med doggarna, stina o lingon. sen fortsätta meka i pzo som bara ville krångla ännu mer..

pzo ville inte hem idag, så han sover på garaget i svensbyn. bajsbil. haha
fick hämtning av ljc från edet, blev att fara till lillsöder eller var det storsöder för att david skulle fixa nått hos gg. så jag, stina , izor, diva & elektra sov i ljc en snabbis. kallt var det dock.
nu; sömn o film myyyyyyys med MIN!


tack för mig.

ensam

ensam = att vara isolerad, övergiven och unik. vem vill vara så. ibland när
tankarna irrar runt som envisa flugor innanför ögongloberna vill man vara
ensam. ensam, men inte övergiven utan i fred med sina funderingar. (så länge
allt går enligt planerna kan man glädja sig och när det en dag brister
slipper man allas besvikna blickar och kan låtsas att allt bara var en fånig
dröm. en dröm som inte ens ville bli förverkligad).

när man har kommit på en bra idé och för ett ögonblick känner att man
"kanske inte är så dum i alla fall" vill man spinna vidare på sin idé ensam.
ensam, men inte övergiven utan känna den där känslan av att vara speciell,
av att vara unik. (att vara annorlunda var vanligtvis en tanke som fick dig
att rysa mer än vad naglarnas skärande ljud mot svarta tavlan fick).

egentligen är vi alla övergivna, i alla fall känns det som så. för även den
bästa människan viker från ens sida när smärtan och rädslan blir för
kvävande. även den som älskar dig över allt annat kommer att lämna dig en
dag, en dag är vi alla ensamma. så kanske är det bra att vänja sig vid
ensamheten så att dess närvaro sakta men säkert förenas med vår själ. Så att
vi en dag kan sukta efter känslan.


-

fast jag är inte ensam längre, inte just nu. tackdu.


glädjetårar..

Jag tatuerar in ditt namn över min nakna kropp,
låter dig förevigas i bläck mot orörd hud.









Hjärtat exploderar av värme.
Glädjetårar i älskande ögon.
En varm hand i min.
Kinden mot ditt bröst hör hjärtat slå.
Mina andetag mot din hals.
En hand mot min kind


RSS 2.0