trettioförsta mars tvåtusentio.

Hejhopp.
Sitter hemma och alldeles strax ska jag och diva bege oss med spark till blommis och sen till garaget.
David är där och håller på med rostlagning på golfen, så att den blir klar inför lack.
Har fortfarande inte hittat någon bil till mig, men det lutar väl mot gamgoffen. Ska nog fara och titta på den iaf.
I helgen är det Påsk, och den ska spenderas i Arvidsjaur. Vi åker dit på Lördag direkt efter att jag har slutat jobba.
Iförrgår var jag och träffade min kusin Therese som har kommit till piteå, hon hade med sig sina 4små barn, och fatta jag har inte sett Simon och Tim på 5år, och dom andra två har jag aldrig sett. Det var iaf jätte kul, och i veckan någon dag ska vi fara till mormor och hälsa på henne.
Och till Sommaren är vi bjudna ner till Burseryd på Bröllop, kusin Therese ska gifta sig. det kommer nog bli super kul. jag längtar ;>

nämen nu ska vi ta sparken och sticka. tjingis!

-
ett år sen nu, jag saknar dig morfar.

-


jag fattar inte varför du ska vara så jävla otrevlig?
okej, att man väljer att gå skilda vägar.
men varför ska man hålla på att snacka en massa skit?
och lägga energi på någonting som inte finns längre.
jag är lycklig och har det bra, så snälla låt mig få vara det också.




12/3 - äntligen fredag

hej. idag är det fredag, jimmys födelsedag i typ en timme till. så grattis till honom. det är så många som fyller år i mars alltså, på söndag fyller rebecca år och nästa söndag min kära mamma. :) vi befinner oss i garaget just nu, ska väl fara på ett tag, var tänkt att börja fixa gorfen inför lack. men det blev att göra lite annat tjaffs på bilen istället. ;p nååjaa, nu ska jag fika lite. hoijres!

7/3 - dagen efter min dag.

hejhopp. igår fyllde man 21år, känns inget märkvärdigt alls. känner mig inte ett dugg äldre, och ännu mindre när jag vart tvungen visa legg både på boden travet och willys idag. haha, jag dör. Igår blev det middag på challenge med david, mamma, rolle och svärföräldrarna. före det träffades vi hos mamma och åt en liten förrätt där, drack en god välkommsdrink också :) och tidigare under dagen blev det tårta hos pap, var riktigt smarrit och sen tog jag med resten av tårtan till garaget och bjöd herr larsson på en bit. sen under kvällen var vi förbi lite folk, blev bland annat bjuden på suschi hos axel. första gången jag åt det, och det var godare än vad jag förväntat mig, vet inte om det bara är axels suschi som smakar så bra? :) bara för att jag har världens bästa pojkvän så får ja bestämma vad jag vill göra i en hel vecka, så idag har man varit på boden travet för första gången i mitt liv, spelade för 164kr och kom hem med en lämpligt stor vinst. jag är sååååå nöjd! och imorgon får jag pengarna för bilen då blir de att inhandla nån ny bil, äntligen :) imorgon blir de bio med hjärtat! tack alla för gratulationer, min födelsedag var underbar. nu ska vi fara och dra upp nå folk från diket. pusspuss

solen tittar fram.

Solen har varit framme hela dagen och är fortfarande framme, det är så sjukt härligt ute.
Tog en promenad till blommis imorse med Izor, och det var hur härligt som helst ute.

Nu
är jag, david, pelle & hundarna hemma hos mamma i kyrkis, dom skottar av deras tak, det var endel snö där uppe, och genom ett fönster ser dom inte ens ut. haha, galet!

Igår när david var i christians garage och hjälpte Jens med skotern så passade jag på att ta en promenad med Izor och hans pulka, vi gick en sväng och sen gick vi till Christians hus där då david och jens var. Riktigt kul att se hur mycket tröttare izor blir när han får fundera lite och känna att han har en uppgift, alltså att dra nånting, och det var inte ens nånting i pulkan så den var ju super lätt.

Blir att fara och köpa en spark eller hämta en i trundön.
Längtar dock tills vägarna är bara så att jag får plocka fram min lilla super snygga cykel. :)
Och nu när vi kommer hem ska jag åka till blommis och hämta en bärväska till izor som jag har fått låna av en tjej som bor där brevid blommis. Så vi får väl se vad Izor tycker om den? :) Ikväll blir det nog lite lydnads träning på Sabels!




Nä, nu är dom klara och vi ska fara. hade tänkt skriva mer men hinner inte.


snöstorm

hejhopp.
Ligger i sängen och surfar runt, ska alldeles strax se Sons of Anarchy. Har dock bara typ 4 avsnitt kvar, så det suger lite. undrar när det kommer ut fler avsnitt?
Det är då en jävla snöstorm ute, och det verkar fan aldrig sluta snöa heller. jag blir så less.
Var och red iförrgår med Therese, vi red käcktjärn runt tror jag, riktigt trevligt. Jag har saknat att sitta på hästryggen :) Hästen jag red var en stilig gosse. Måste lägga in bilderna jag fotade i stallet, therese knäppte en massa kort medans vi red också, har inte sett dom ännu dock.
Har varit hos pappa idag, david och jens skruvade lite skoter där, sen for david och pappa och hämtade en familjepizza, det var riktigt gott, och det var fan en evighet sen vi åt det.
Fick höra världens bästa grej i fredags också, vi vann försäkringstvisten så min bil löser dom in och jag får pengar. måste bara hitta nån nu, fast det är ingen panik eftersom david hittat en som han kommer köpa vilken dag som helst och då kör jag ju med hans :)

Blir att fara och dra pulka med izor imorgon, jag skiter i om vädret är dåligt fortfarande. har varit och hämtat pulkan idag så jag måste ut och testa. blir nog en promenad förbi Grans i samma veva och kika på hästarna. undrar vad izor kommer tycka om dom? :p
Ska även ringa veterinären om kastreringen på izor och boka tid, så fort som möjligt.
Var en tjej som väldigtväldigt gärna ville para hennes tik med Izor, men det blir de inte. Det har varit så mycket sjukdommar och defekter i kullarna, inte då att izor eller diva varit sjuk, men några andra av valparna. så det känns för riskabelt att para honom. Råd frågade några också, och dom tycker inte det. Så det blir kastrering.
Jag är då mest lycklig över att han har bra höfter, min ögonsten! ♥

Och så fyller man år om 4 dagar, eller 3 klockan är ju efter 12 så..
Har inte bestämmt riktigt vad som händer, det kanske blir en skoterfärd till långträsk med övernattning där eller så middag på Challange och lite festligheter. jag vet inte ännu.. :p


Hemskt att Niklas och Kim gått bort..
Det är inte meningen att man ska gå bort vid en så tidig ålder.
Ägnar en tanke åt deras nära och kära. Vila i frid!



Nu ska vi visst fara och putta upp adam ur en snödriva, han sitter tydligen fast på jeppes gård. och jesper kan ju inte precis hjälpa till när han sitter i rullstol. nåja, dagens goda gärning, SEN ska jag fan i mig sova.


Puss och godnatt!

RSS 2.0