hemska tider..

ligger i sängen och känner inte alls för att sova, tänker på jimmy, jesper och jimmy som var med i den där olyckan idag i böle. obehagligt, när vi träffade dom precis innan det hände.. har varit på olycksplatsen 6 eller 7 gånger idag. fyfan hur bilen såg ut, helt jävla ofattbart. ska dit imorgon med nybbas lillebror och fota bilen medans det är ljust ute. :/ jag är glad över att boffarn och jesper kom undan med hyffsat lindriga skador, och jag hoppas att jimmy vaknar snart. måste försöka sova nu, kanske blir det sunderbyn imorgon. godnatt

sömnproblem?

Vi har lyckats vända på dygnet :( och det känns som att det är omöjligt att vända tillbaka det, lyckades väl en dag hyffsat bra. men sen har det väl bara fortsatt. jag är aldrig trött numera. vi ser film efter film på nätterna, och vi som aldrig brukar somna till filmer.. huvva.

Var förbi therese tidigare ikväll och lät hundarna träffas.
vilket gick förvånansvärt bra med tanke på att izor och deamon aldrig träffats tidigare, och båda två är ganska dominanta och tendenser till att vara hanilskna. men icket det, dom kom bra överens. Så imorgon blir det att fara och släppa dom alla tre.
och sen får vi väl se vad dagen mer har att erbjuda.
måste iaf in på banken och hämta ut nå pengar som jag fått på ett utbetalningskort, någonting jag säkert kommer att glömma. har gjort det hela veckan.

helgen har då varit bra.
igår umgicks vi med jesper och var och snurrade i stan och träffade lite folk, såg min drömbil igen. och nu måste jag verkligen ha den, vettefan hur det ska gå till dock!?

hundmaten
vi köpte nu sist verkar funka så himla bra, och det är jag glad för eftersom att vi köpte ca 45kg hund mat. :) nä men, idag såg jag att han verkligen har växt till sig både på bredden och höjden, han var lika hög som deamon och det är bra för att han har nästan sett ut som en rottis/dobbis blandis när han varit så spinkig.

nä nu ska jag, övertala min underbara karl att komma och lägga sig så att vi kan se en film, han spelar need for speed just nu.





Jag är glad över allt jag haft, mer än så är de inte.
Jag älskar de jag har, jag jobbar bara på framtiden.
De förflutna har redan varit, de är enbart minnen.

RSS 2.0