du hittar ingenting här.

Ångesten kommer springa ifatt dig en dag.
Och många såg det du gjorde

det är säkert enklast för dig att skjuta ifrån dig allt
försök glömma, det kanske går..
men en dag kommer ångesten springa ifatt dig..
du har ingenting mer här att hämta.
snarare lämna,

eller du skiter väl i det också.

h u n d b i t e n

Hundbiten för andra gången i mitt liv.
Första gången var när jag var tio år, då blev jag biten av våran border terrier emma i höger ben, typ lår.
Idag blev jag biten av min Akita, Saki i vänster ben typ knäskålen. Och det gör ontontont.

Diva och Saki rök nämligen ihop ordentligt.
Och jag skulle sära på dom.
Vilket inte är det lättaste när ena väger typ 50kg och den andra 35kg.
Vet inte riktigt vad som hände, men antar att saki inte bet mig med flit.
Borde nog fara in och ta stelkrampsprutan.. och passa på att gipsa mitt finger som gick sönder i lördags. om det inte hunnit gå för länge och blivit för mycket bråsk, det skulle iaf behöva brytas till för det är krokigt nå jävulskt!

nog om det, besiktning på limon snart!

T J A O

en godnatt bön..

har varit i sjulsmark i ett antal timmar och lagat bajs rost på limon så att det är gjort till bes imorgon.
tack erik som svetsade.
och tack david & tobbe som hjälpte han.
och tack amanda som höll mig sällskap.
nu ska jag krypa till sängs och invänta karl min sen sussa.

en godnatt bön innan sängen:

S N Ä L L A  G U D  G E  M I G  D E S S A  G O D I N G A R . T A C K
a m e n



och om någon vet vars man kan köpa dessa, så skriv en kommentar så att jag kan säga till gud vars han kan köpa dom åt mig. tacktacktacktack på förhand!


mina snyggon


diva & limon



och davids krull :)

gooodagens

hejohååå
har precis kommit hem från den andra cykelturen idag med saki. och det var betydligt svalare nu än tidigare idag.
sen har jag varit in på djurmagazinet och köpt ett nytt foder, så att vi kanske får ner henne i vikt lite, för som hon ser ut nu så kan jag då inte ställa ut henne. har dock inte vägt henne än, men mer än 5kg ska hon ner.  tänkte fara till veterinären imorgon och väga henne där.
det blir iaf två cykelturer med henne per dag, så ska vi se om vi får bort några kilo på både henne och mig.
har betalt räkningar idag för 15411:- det är roligt va? och det var inte ens alla, ska betala två till i veckan och dom är på 8000 tillsammans, sen ska bilrutan på limon bytas imorgon och det kostar nästan 2000:- fyfan vad jag hatar räkningar, och allt som kostar..
Och en viss persons mamma menade att det är väl klart jag ska skjutsa runt hennes dotter gratis för jag har ju sålt valpar, och har så myyyyyyycket mer pengar än hennes dotter. jag blir irriterad bara jag tänker på allt hon sa..

ähh, skitsamma!

ha en bra kväll! puss

favvisen


Vilken helg, vilken kväll..

Min helg..

Fredag: Alkohol skål i min limo med några vänner. Kvällen avslutades hos ruben där jag diskade ett stort berg med disk. sen begav vi oss hem för att sussa.


Lördag: Det blev alkohol, vi satt utanför oss och surrade och drack lite, sen kom chaffisen så vi begav oss mot stan.
Det var iaf Jag, David, Stina, Robin, Jesper, Tobbe och Johan. Riktigt trevligt hade vi. Jag, Robin och Stina springer på Pentan en sväng, inte speciellt kul där inte, så att vi går tillbaka till limon som väntade, Åkte några varv.. Och sen kan jag säga er att det hände grejer. En knäpp kille flyger på David för att han fick för sig att David ville spöa han när David bara bad om en cigg av mig..  Sen fick jag mig några slag utanför Åhléns av en hysterisk brud som grät..



Söndag: Vaknade med värk i kroppen, revbenen kändes&känns  kejk. fingret var&är paj. blåmärken lite här och var..
Det blev iaf att fara med david, mäklarn, jesper och hundarna till mor min, för att hämta våran nya soffa. Vi blev där en stund, sen körde vi hem soffan och bar upp den i läggan. det blev rätt bra, måste bara få bort gamel soffan.
Sen kring nio bestämde vi oss för att fara och grilla så vi for och handlade burgare och sånt, hämtade upp ruben och begav oss till karlberg där vi grillade några timmar, och gott var det. sen blev det hem till sängen och se lite oth och sen såg vi en film och somnade till den. riktigt mysigt.


Idag är det måndag, och det har inte alls hänt något speciellt, har varit på nordhs zoo och visat upp Saki, köpte hem ett lopp schampoo så nu har precis saki fått duscha, sen blir det nog izzes tur..


Jag kanske borde lägga upp inspelningarna, undrar hur många lyssnare det skulle bli?

Ha en bra kväll !

Filmer på Hundarna

En dag på grönan med Diva, Izor, Saki, Storebror och David :)




tjollis

tjollis ;>
igår bar det iväg till finland för att köpa ett par skor, blev inte dom skorna jag hade tänkt mig, men det blev ett par skor iaf. och dom var snuskigt snygga. sen for vi och tittade på en hund i finland, en akita. jag är sugen som tusan på henne, men vi får väl se.
sen när vi kom till piteå blev det några öl i limon, glassade runt i stan. riktigt mysigt.
och idag har vi varit barnvakt åt lheo, han fick sig en ny kompis, en liten tjej på fem år. dom lekte med blixten och sally bilarna i limon en bra stund. och före det var och tittade på den lilla flickans små kaninungar. dom var som små tussar, endast två veckor gamla. ;>

nu ska jag ta och gå ut med mina bestar, sen sängen.

Ha en bra kväll gott folk!




Vad tycker ni om snyggot?

tjollahopp

nu är sex valpar hämtade, bara tre kvar och dom flyttar på torsdag...oj så tomt det kommer bli.
funderar på att fara till stan en sväng, kanske hittar nå snyggt att inhandla.
annars blir det rastning av hundar, kanske far man till skogs och sen jobb i blomis.

ha en bra dag,

jag älskar dig

visst vet du att dina ögon är det vackraste jag någonsin har sett, sättet de ändrar färg på varje dag, hur jag förlorar mig i djupet av dem, känslan av att det inte finns något slut. de är det vackraste jag sett.

visst vet du att ditt leende tar andan ur mig, det kan lysa upp mitt mörker, det känns som att det är menat bara för mig, det ger mig lyckorus i alla lägen och det tar andan ur mig.

visst vet du att dina kyssar gör mig knäsvag, jag tappar begrepp om tid och rum, det känns som att det bara är vi två i hela världen. jag blir alldeles pirrig i hela kroppen och de gör mig knäsvag.

visst vet du att din röst ger mig rysningar. jag skulle kunna ligga i flera timmar och lyssna på ljudet av din röst, orden du säger är underbara, när du viskar i mitt öra är jag lyckligast i världen. den ger mig rysningar.

visst vet du att jag älskar dig och att du är det bästa som har hänt mig. du har gjort mig lyckligare än jag någonsin har varit. jag tänker på dig hela tiden och jag älskar dig.


RSS 2.0